Δίτερμα ...πρόβα φιλικού (video)

Να βγάλουν στο δίτερμα όσα δουλεύουν τις τελευταίες μέρες στην άσκηση τακτικής ζήτησε απ' τους παίκτες του ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Σούπερ Μπακάκης με υπέροχο γκολ και ασίστ.
Μανώλης Βογιατζάκης
12/07/2018 • 22:08
Ο Μιχάλης Μπακάκης
  • shares
Ωραία γκολ, αλλά και σκληρές μάχες είδαμε το απόγευμα της Πέμπτης (12/7) στο μίνι δίτερμα του Μαρίνου Ουζουνίδη στη Κίελτσε. Πρωταγωνιστής ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος εκτός από ένα υπέροχο γκολ που πέτυχε, μοίρασε και ασίστ στον Πέτρο Μάνταλο. Στο γκολ του Έλληνα αμυντικού μάλιστα ο Ουζουνίδης ρώτησε ποιος το έβαλε, με τον "αρχηγό" να του απαντάει με ...νόημα: "Ο καλύτερός μας".

Ο Έλληνας τεχνικός δούλεψε πολύ τις τελευταίες μέρες στον τομέα της τακτικής και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από την άμυνα, με τη συμμετοχή των κεντρικών αμυντικών και των χαφ. Ήθελε αυτό να το δει και σε συνθήκες παιχνιδιού, γι' αυτό και χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες, ζητώντας του να κάνουν ό, τι ακριβώς έμαθαν τις προηγούμενες μέρες.

Έμεινε μάλιστα απόλυτα ικανοποιημένος απ' όσα έβλεπε, δεδομένης πάντα της κούρασης που υπάρχει αυτή την περιόδο. Γι' αυτό και αρκετές φορές έλεγε στους συνεργάτες του ότι όσο περνούν οι μέρες τόσο περισσότερο οι ποδοσφαιριστές του δείχνουν να κατανοούν τις οδηγίες του.
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - Παναιτωλικός

Κυριακή 31 Μαρτίου, 17:15

Live
25/03/2019 • 07:11

Προκλήσεις διαφορετικής οπτικής για τα "μεγαθήρια"!

Γαλλία, Αγγλία και Πορτογαλία, παίζουν απόψε κόντρα σε αντιπάλους με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά και διάθεση να ψάξουν το κάτι παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση ας έχουμε κατά νου την καλή κατάσταση των Σέρβων.