Υπήρξαν διαφορές στον οικονομικό έλεγχο

Πρόβλημα με τον οικονομικό έλεγχο φαίνεται πως προκύπτει στον Παναθηναϊκό, καθώς η πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ υποστηρίζει πως υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα χρέη του «τριφυλλιού».
12/07/2018 • 13:27
Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ
  • shares
Πρόβλημα με τον οικονομικό έλεγχο φαίνεται πως προκύπτει στον Παναθηναϊκό, καθώς η πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ υποστηρίζει πως υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα χρέη του «τριφυλλιού». Η πλευρά του Ταϊλανδού επενδυτή τονίζει πως υπάρχει μεγάλη διαφορά στα χρέη που είχε παρουσιάσει αρχικά η πλευρά Αλαφούζου, με τα όσα έδειξε ο οικονομικός έλεγχος, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν θα προχωρήσει ο Ταϊλανδός την επένδυσή του στο «τριφύλλι» μέσω της Pan Asia ή αν θα αποσύρει το ενδιαφέρον του. Παράλληλα, αναμένεται να υπάρξουν νέες επαφές μεταξύ της πλευρά του Πιεμπονγκσάντ με αυτή του Αλαφούζου, για να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
16/02/2019 • 07:20

Αμφίρροπα και παραγωγικά ματς σε Μπέργκαμο, Σεντ Γκάλεν, Μπέρμιγχαμ

Πολλά παιχνίδια απόψε στο Ηνωμένο Βασίλειο δίνουν ιδέες λαμβάνοντας υπόψη το φορμάρισμα και τις φιλοδοξίες ορισμένων ομάδων. Παραγωγικά κι αμφίρροπα τα σημαντικά ματς του Μπέργκαμο, του Μπέρμιγχαμ και του Σεντ Γκάλεν.