Το παράπονο του Πέλκα ... (video)

Με το τέλος της προπόνησης και τους τερματοφύλακες να συνεχίζουν το δικό τους πρόγραμμα με τον προπονητή τους, Γιώργο Σκιαθίτη, οι ποδοσφαιριστές που ήθελαν να επιδοθούν στην αγαπημένη τους συνήθεια, τα σουτ στις παρυφές της περιοχής αρχικά απογοητεύτηκαν.
Κωστής Μπότσαρης
25/06/2018 • 18:20
Ο Πέλκας στην προπόνηση του ΠΑΟΚ
  • shares
Με το τέλος της προπόνησης και τους τερματοφύλακες να συνεχίζουν το δικό τους πρόγραμμα με τον προπονητή τους, Γιώργο Σκιαθίτη, οι ποδοσφαιριστές που ήθελαν να επιδοθούν στην αγαπημένη τους συνήθεια, τα σουτ στις παρυφές της περιοχής αρχικά απογοητεύτηκαν. Μην έχοντας εναλλακτική, ο Δημήτρης Πέλκας πήγε και κάθησε κάτω από τα δοκάρια για να δοκιμάσει τις ικανότητές του στη θέση απέναντι στους συμπαίκτες και φίλους του, Λημνιό και Λάμπρου. Πρώτος ξεκίνησε ο Βολιώτης ακραίος μεσοεπιθετικός, με τα σουτ του διαδοχικά να βρίσκουν δοκάρι και μέσα. Γεγονός που εξόργισε τον Πέλκα κι άμεση συνέπεια την αποχώρησή του με έντονα δεδηλωμένο το σχετικό του παράπονο και τα γέλια των υπολοίπων.
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΑΟΚ - Ξάνθη

Σάββατο 24 Νοεμβρίου, 19:30

Live
loading the player...
14/11/2018 • 08:31

Για το γόητρο παίζει η Νοτς Κάουντι. Για το θέαμα το ματς στην Ισλανδία

Για το πληγωμένο της γόητρο θα παίξει απόψε η Νοτς Κάουντι κόντρα στην ανώτερη αλλά και νευρική Ντόνκαστερ.Σε πιο επιφυλακτικούς ρυθμούς περιμένουμε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο για το κύπελλο Ελλάδος

14/11/2018 • 10:51