Συμφωνία χορηγίας από Παπαδόπουλο, αλλά μέχρι εκεί…

Αργά το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπίδη, τον Τομ Παπαδόπουλο και τον συνεργάτη του τελευταίου Νικ Σακίεβιτς.
14/06/2018 • 00:01
Παπαδόπουλος
  • shares
Αργά το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπίδη, τον Τομ Παπαδόπουλο και τον συνεργάτη του τελευταίου Νικ Σακίεβιτς.

Η μεγάλη είδηση δεν προέκυψε. Ο ομογενής επιχειρηματίας θα διπλασιάσει το χορηγικό του πρόγραμμα στην ΠΑΕ, αλλά στο ζήτημα της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου υπήρξε διαφωνία.

Η πρόταση που κατατέθηκε στον Θόδωρο Καρυπίδη ήταν καταβολή 4.000.000 ευρώ σε οκτώ δόσεις (συν 200.000 ευρώ εφόσον η ομάδα συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις) η οποία κρίθηκε ασύμφορη από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης.

Με δεδομένο όμως ότι ο τελευταίος δεν θέλει να κλείσει την πόρτα σε κάποιον που φαίνεται διατεθειμένος να επενδύσει τα χρήματα του, αντιπρότεινε την αγορά μέρους των μετοχών, χωρίς ωστόσο να πάρει ξεκάθαρη απάντηση. 

Αυτό που προκύπτει από την εξέλιξη των συζητήσεων, είναι ό,τι ο Θ. Καρυπίδης με 4.000.000 δεν πουλάει την ΠΑΕ Άρης και συνεχίζει ψάχνοντας για συμπαίκτες, ενώ από το συγκεκριμένο ταξίδι οι κιτρινόμαυροι βγαίνουν κερδισμένοι καθώς θα μπει στο ταμείο τους ένα σεβαστό ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Οι επαφές των δύο πλευρών θα συνεχιστούν μέχρι να αναχωρήσει ο Θ. Καρυπίδης για την Θεσσαλονίκη και δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα καθώς θεωρείται ό,τι κανείς από τους δύο ενδιαφερόμενους δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
Νίκος Δαούτης
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
18/03/2019 • 11:41

Όραμα ανόδου στο Μάνσφιλντ (video)

Η Μάνσφιλντ υποδέχεται την πρωτοπόρο Λίνκολν σε ένα ντέρμπι κορυφής όπου ο νικητής θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο. Οι δύο ομάδες έχουν το κίνητρο και τη διάθεση να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο