Ιμπαγάσα: «Όσα συμβαίνουν δεν είναι καλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Τη γνώμη του Αριέλ Ιμπαγάσα για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ζήτησε ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός, Cope.
13/03/2018 • 18:43
Αριέλ Ιμπαγάσα, Ολυμπιακός
  • shares
Τη γνώμη του Αριέλ Ιμπαγάσα για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ζήτησε ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός, Cope. «Υπάρχει μία σύγχυση. Νομίζω ότι θα γίνει μία συνάντηση με τη FIFA αυτές τις ημέρες, αλλά αποφασίστηκε η διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι νεωτέρας. Η εικόνα που βγήκε την επόμενη ημέρα δεν είναι καλή ούτε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε για την Ομοσπονδία. Έχουν γίνει διάφορα στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν και άλλες υποθέσεις που εξετάζονται και θα δούμε τι θα γίνει. Πάντως, αυτά που συμβαίνουν δεν είναι καλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο», υπογράμμισε αρχικώς ο Αργεντινός βετεράνος ποδοσφαιριστής.

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για τα γεγονότα στην Τούμπα: «Είχε παιχνίδι ο Ολυμπιακός στην Κρήτη και πριν απογειωθούμε είδαμε κάποια πράγματα. Όλα έγιναν όταν φύγαμε».

Σχετικά με την καινούργια του εμπειρία ως προπονητής, είπε: «Ειλικρινά, δεν έχει περάσει πολύς καιρός που είμαι προπονητής. Τώρα, καταλαβαίνω ότι το να είσαι προπονητής είναι περίπλοκο. Όταν παίζεις είναι πιο ωραίο. Επίσης, όταν τελειώνει η προπόνηση και είσαι προπονητής πρέπει να σκεφτείς διάφορα πράγματα, αλλά μου αρέσει αυτή η εμπειρία».
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/01/2019 • 08:15