Κάνουν "φτερά" τα εισιτήρια για το "ΑΕΚ - Ντιναμό"

Μέσα σε δύο μέρες "έφυγαν" περισσότερα από 5000 εισιτήρια, με τον κόσμο της Ένωσης να ετοιμάζει βροντερό παρών στο ΟΑΚΑ το βράδυ της 15ης Φεβρουαρίου.
0
Μανώλης Βογιατζάκης
12/01/2018 • 20:26
Κόσμος ΑΕΚ
  • shares
Τι κι αν μένει πάνω από ένας μήνας για την επόμενη ευρωπαϊκή μάχη της ΑΕΚ στο πλαίσιο της φάσης των "32" του Europa League! Ο κόσμος της Ένωσης ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών στις εξέδρες του Ολυμπιακού σταδίου το βράδυ της 15ης Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης με τη Ντιναμό Κιέβου. 

Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά το γεγονός ότι μέσα στις πρώτες δύο μέρες της ηλεκτρονικής διάθεσης των εισιτηρίων ήδη έχουν κάνει ...φτερά περισσότερα από 5000 "μαγικά χαρτάκια" του σπυδαίου αυτού αγώνα. Οι φίλοι της ΑΕΚ θέλουν να βοηθήσουν τους ποδοσφαριστές της αγαπημένης τους ομάδας έτσι ώστε να πάρουν αποτέλεσμα που θα τους επιτρέπει να ελπίζουν στην πρόκριση μια εβδομάδα αργότερα (22/2) στη ρεβάνς του Κιέβου.

Εννοείται ότι η ηλεκτρονική διάθεση συνεχίζεται και θα κορυφωθεί στα μέσα του επόμενου μήνα, όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης

Κυριακή 20 Ιανουαρίου, 19:30

Live
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.