Κούγιας: "...Θα σημαίνει πόλεμος"

Ενωμένοι για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου παρουσιάζονται οι "12" ομάδες -πλην των μεγάλων- στο ΔΣ της Superleague.
Διονύσης Στρούμπος
12/01/2018 • 14:41
Ο Αλέξης Κούγιας
  • shares
Ενωμένοι για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου παρουσιάζονται οι "12" ομάδες -πλην των μεγάλων- στο ΔΣ της Superleague.

Μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις των κκ Κούγια και Μποροβήλου λίγο πριν την έναρξη του ΔΣ θα υπάρξει πρόταση ικανή να φέρει ένα συμφέρον τέλος στο σήριαλ των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και της κεντρικής διαχείρισης.

Ο Αλ. Κούγιας μεταξύ άλλων δήλωσε: "Ενωμένες οι 12 ομάδες (πλην των μεγάλων) θα κάνουμε συγκεκριμένη πρόταση στη NOVA που πιστεύω πως θα τη συμφέρει και θα τη δεχτεί. Εξάλλου, η NOVA έχει βοηθήσει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο. Η πρόταση αυτή έχει όλες τις νόμιμες καλύψεις, ώστε κάνεις να μην μπορεί να τη σπάσει. Οποια από τις μεγάλες ομάδες μπορεί να υπογράψει όπου θέλει αλλά αυτό για εμάς θα σημαίνει πόλεμο".

Ο δε Γιώργος Μποροβηλος πρόσθεσε ένα ακόμη θέμα συζήτησης που αφορα στα έσοδα των ομάδων από στοιχηματικές εταιρίες. Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης μεταξύ άλλων δήλωσε: "Ενωμένες οι 12 ομάδες θα καταθέσουμε την πρότασή μας και πιστεύω πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την κεντρική διαχείριση. Αν υπάρξει θα μιλάμε για βίαιη υποβάθμιση του ποδοσφαιρικού προϊόντος. Επίσης, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θα θέσει θέμα συζήτησης το οτι οι Ελληνικές ομάδες ενώ βρίσκονται στο στοίχημα οι ίδιες δεν έχουν το παραμικρό έσοδο από της στοιχηματικές εταιρείες. Είναι άδικο και θα πρέπει να βρεθεί λύση στο θέμα αυτό και αν οι εταιρείες αυτές δεν θέλουν ή θεωρούν οτι δεν τους συμφέρει ας μην χρησιμοποιουν τις Ελληνικές ομάδες.

* Ο Ολυμπιακός ήταν ο τυχερός στην καθιερωμένη κοπή της πίτας κερδίζοντας το φλουρί.
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΛ - Άρης

Κυριακή 20 Ιανουαρίου, 17:15

Live
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.