Θα κατέβει με την Κ20 η ΑΕΛ εάν...

12/10/2017 • 21:42
Λάρισα, σήμα
  • shares
Με επιστολή της προς την ΕΠΟ η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει για το δύσκολο (από άποψη μετακίνησης) πρόγραμμα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο προειδοποιώντας πως θα κατέβει με την Κ20 στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

Οι «βυσσινί», θα παίξουν αρχικά με τον Πλατανιά στην Κρήτη για το πρωτάθλημα στις 22/10, παιχνίδι για το οποίο θα πρέπει να αναχωρήσουν από τη Λάρισα από τις 20 του μήνα, για να επιστρέψουν τα ξημερώματα της Τρίτης (24/10, 03:00). 

Από εκεί και πέρα, ακολουθεί ματς στις 25 του μήνα για το Κύπελλο με την Παναχαϊκή (17:15) εντός έδρας, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες της ΑΕΛ θα αγωνιστούν απέναντι στον Λεβαδειακό (επίσης εντός έδρας) για το πρωτάθλημα, αγώνας που στην ΠΑΕ θεωρούν κομβικό για τη συνέχειά τους στη Σούπερ Λιγκ. 

Διαμαρτυρόμενοι λοιπόν για τη μεγάλη ταλαιπωρία που θα υποστούν λόγω κοπιαστικού ταξιδιού στην Κρήτη και συνεχόμενων αγώνων, οι άνθρωποι της ΑΕΛ καθιστούν αποκλειστικά υπεύθυνους για τυχόν τραυματισμό, όσους έχουν καταρτίσει με τέτοιο τρόπο το πρόγραμμα των αγώνων.

Επιπροσθέτως, προειδοποιούν πως αν δεν αλλάξει κάποια ημερομηνία αγώνων, θα παίξουν με την Κ20 στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή. 
19/10/2017 • 08:00

Το βαθμολογικό ξεκαθάρισμα αυξάνει το επιθετικό πνεύμα στα περισσότερα Ευρωπαϊκά γήπεδα

Δεδομένων των συνθηκών και των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν στην παρούσα χρονική περίοδο, αυτή η αγωνιστική στους ομίλους του Europa League έχει μεγάλο ενδιαφέρον με λογική την πιθανότητα των παραγωγικών παιχνιδιών και των εκπλήξεων!

18/10/2017 • 12:27