Γ. Βένγκλος: "Θα περιμένουμε - και - για Μακ"

0
Κωστής Μπότσαρης
18/06/2016 • 18:08
Βένγκλος
  • shares
Οι εμφανίσεις και η πορεία της Σλοβακίας στο εν εξελίξει Euro, κάνει τους συμπατριώτες τους να χαμογελούν από χαρά κι ικανοποίηση.

Ενα λόγο παραπάνω να χαμογελά έχει ο Γιουράι Βένγκλος. Αν το όνομα δεν είναι άμεσα αναγνωρίσιμο από πολλούς, πρόκειται για τον μάνατζερ - εκπρόσωπο πολλών ποδοσφαιριστών, μεταξύ των οποίων και οι Χάμσικ - Μακ. Κι αν για τον πρώτο, με το ιδιαίτερο στιλ και την ανάλογη κώμη, που ανήκει κι αγωνίζεται στη Νάπολι, δεν υπάρχει κάτι σχετικό με Ελλάδα, δεν ισχύει το ίδιο για τον Μακ. Επειτα από την πλέον παραγωγική σεζόν της μέχρι τώρα καριέρας του και με σταθερή, θετική παρουσία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει ανέβει κι όλοι όσοι δικαιούνται προσπαθούν να επωφεληθούν.

Ο εκπρόσωπός του καθώς μια πιθανή πώληση θα του προσφέρει σημαντικό ποσό, ο ποδοσφαιριστής προκειμένου να κάνει πραγματικότητα τις φιλοδοξίες του αγωνιζόμενος σε ένα από τα λεγόμενα "μεγάλα" πρωταθλήματα της Ευρώπης αλλά κι ο ΠΑΟΚ, που τον απέκτησε πολύ πιο οικονομικά από ότι φημολογείται πως μπορεί να εισπράξει αυτή τη στιγμή από πιθανή πώλησή του. Οπως επιβεβαιώνει ο κ. Βένγκλος, ενδιαφέρον έχει υπάρξει για τον Ρόμπερτ, όχι όμως κάτι σ' επίσημο επίπεδο. Τα πάντα κινούνται σε διερευνητικό επίπεδο προς το παρόν. Σε συνέντευξη που έδωσε στο "sport24.sk" μιλά για την ανάγκη προσήλωσής τους (σ.σ. αναφερόμενος και στον Χάμσικ) και προαναγγέλει εξελίξεις έπειτα από δυο-τρεις εβδομάδες, κάνοντας λόγο και για "οκ" που έχει πάρει από τους ανθρώπους του "Δικεφάλου". Αν πρόκειται απλώς για μια κίνηση τακτικής ή κάτι που εμπεριέχει περισσότερη ουσία θα φανεί μάλλον πιο σύντομα από τον χρονικό ορίζοντα που θέτει ο ίδιος. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/08/2019 • 08:23

Ποιοτικό προβάδισμα για Ντόρτμουντ, Σεβίλλη και Λοριάν (video)

Προβάδισμα νίκης μέσα από ορατά εμπόδια έχουν ως φιλοξενούμενες η Ντόρτμουντ, η Ίλβες και η Σεβίλλη. Ως αουτσάϊντερ παίζουν Άντερλεχτ και Χόμπρο περισσότερο λόγω των πρόσφατων εμφανίσεών τους όχι λόγω της αξίας των αντιπάλων τους