Αυξάνονται οι μετοχές του Ίβιτς

Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει καταφέρει να μεταμορφώσει την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ στο διάστημα, που έχει αναλάβει την τεχνική του ηγεσία και έχει ήδη βάλει σε σκέψεις τη διοίκηση της ομάδας, σχετικά με το ενδεχόμενο μονιμοποίησής του στον πάγκο των «ασπρόμαυρων».
17/05/2016 • 11:04
Ο Βλάνταν Ίβιτς
  • shares
Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει καταφέρει να μεταμορφώσει την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ στο διάστημα, που έχει αναλάβει την τεχνική του ηγεσία και έχει ήδη βάλει σε σκέψεις τη διοίκηση της ομάδας, σχετικά με το ενδεχόμενο μονιμοποίησής του στον πάγκο των «ασπρόμαυρων». Ο Σέρβος τεχνικός οδηγεί μέχρι στιγμής τον «Δικέφαλο» του Βορρά στην πρώτη θέση των play off του πρωταθλήματος και σε συνδυασμό με την καλή εικόνα, που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ, κυρίως στα τελευταία ματς, οδηγούν τη διοίκηση να μελετάει το ενδεχόμενο να τον διατηρήσει και τη νέα σεζόν στη συγκεκριμένη θέση.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει η ολοκλήρωση των play off και το που θα τερματίσει ο ΠΑΟΚ. Αν τελικά οι «ασπρόμαυροι» τερματίσουν πρώτοι και συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις και στα υπόλοιπα τέσσερα ματς, τότε δε θα πρέπει να αποκλειστεί το παραπάνω ενδεχόμενο. Παράλληλα, ο Λούμπος Μίχελ συνεχίζει να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, κυρίως από το εξωτερικό, προκειμένου να προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα, σε περίπτωση που τελικά αποφασιστεί να προσληφθεί άλλος προπονητής.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει επαφές και με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, έτσι ώστε να προχωρήσει και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, από τη στιγμή που δεν υπάρχει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τεχνικός διευθυντής. Εξελίξεις στα θέματα του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή αναμένονται μετά την ολοκλήρωση των play off, με τον Ιβάν Σαββίδη να μελετάει τότε τις εισηγήσεις, που θα του γίνουν. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/09/2019 • 07:11

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά απόψε σε Νάπολι, Ντόρτμουντ και Μιλάνο

Όλοι μπορούν να σκοράρουν στα μεγάλα αποψινά ντέρμπι σε Νάπολι και Ντόρτμουντ. Ακόμα πιο καλές τιμές παραγωγικότητας δίνει η προοπτική του γκολ των αουτσάϊντερ σε Λονδίνο και Μιλάνο! Κάθε άλλο παρά εύκολο έργο για τα φαβορί σε Άμστερνταμ, Λιόν