Κατά του ρατσισμού ο Ολυμπιακός (photo)

Ο Ολυμπιακός υπογράμμισε πως τίθεται εναντίον του ρατσισμού, ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας για την εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων.
21/03/2016 • 12:49
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν
  • shares
Ο Ολυμπιακός υπογράμμισε πως τίθεται εναντίον του ρατσισμού, ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας για την εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων.

Χαρακτηριστικά, ο Ολυμπιακός υπογράμμισε στην ανακοίνωση που πόσταρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Σήμερα, 21 Μαρτίου 2016, είναι η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων. Ο Ολυμπιακός είναι ενάντια στις φυλετικές διακρίσεις και λέμε ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ!

Today, March 21st, 2016 is the International Day for the Elimination of Racial Discrimination. Olympiacos stands against racial discrimination and says ‪#‎NoToRacism‬,‪#‎olympiacos‬».

Το σχετικό ποστάρισμα:

Σήμερα, 21 Μαρτίου 2016, είναι η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων. Ο Ολυμπιακός είναι ενάντια σ...

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/06/2019 • 07:26

Προβάδισμα λογικής με γκολ για Αργεντινή, Κολομβία και Ελσίνκι

Η Ελσίνκι φαίνεται να έχει βρει κάποια καλά στοιχεία κι απόψε θα τα χρειαστεί με αντίπαλο μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Προβάδισμα νίκης έχουν η ΚΡ του Ρέϊκιαβικ και η Βάρμπεργκς. Ακόμα πιο δυνατά φαβορί η Κολομβία με την Αργεντινή