Η μετεγγραφή του Μανωλά θα φέρει χρήματα

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τα σενάρια που θέλουν τον Κώστα Μανωλά να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Τσέλσι, καθώς ενδεχόμενη πώλησή του από τη Ρόμα, θα φέρει στα ταμεία του επιπλέον χρήματα.
17/03/2016 • 08:33
Ο Κώστας Μανωλάς
  • shares
Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τα σενάρια που θέλουν τον Κώστα Μανωλά να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Τσέλσι, καθώς ενδεχόμενη πώλησή του από τη Ρόμα, θα φέρει στα ταμεία του επιπλέον χρήματα. Οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, για τον οποίο φέρονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι «μπλε» του Λονδίνου.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου κάνουν λόγο για πρόταση ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ από την Τσέλσι, η οποία μπορεί να ξεπεράσει και τα 40 εκατομμύρια. Αν συμβεί κάτι τέτοιο και τελικά παραχωρηθεί ο παίκτης, τότε ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του, ένα ποσό κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Ο Μανωλάς είχε παραχωρηθείς την ιταλική ομάδα το 2014 έναντι 13 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ εισπράχθηκαν από τον Ολυμπιακό επιπλέον δυο εκατομμύρια ευρώ, λόγω ρήτρας συμμετοχών του παίκτη. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/07/2019 • 07:03

Ρεβάνς με ρυθμό και γκολ σε Βαλέτα και Βελιγράδι (video)

Η πιο μεγάλη των προκριματικών έγινε στην Μολδαβία όπου η σχεδόν άγνωστη Σαμπουρτάλο νίκησε με 3-0. Τώρα η Σέριφ ψάχνει με τις εμπειρίες της ένα θαύμα! Η αποτελεσματικότητα θα φέρει την πρόκριση στο Βελιγράδι, τη Βαλέτα και τα νησιά Φερόε