Ο Κόκκαλης βραβεύτηκε από ομάδα με Τριφύλλι!

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Πέτρος Κόκκαλης βρέθηκε στη Μεσσήνη και μεταξύ άλλων τιμήθηκε από την τοπική ομάδα του Πάμισου., παίρνοντας για δώρο μια φανέλα και ένα λάβαρο με το ...Τριφύλλι!
09/05/2019 • 20:08
Ο Κόκκαλης βραβεύτηκε από ομάδα με Τριφύλλι!
  • shares
Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Πέτρος Κόκκαλης βρέθηκε στη Μεσσήνη και μεταξύ άλλων τιμήθηκε από την τοπική ομάδα του Πάμισου. Το ...αξιοπερίεργο στο συγκεκριμένο θέμα είναι πως το σήμα του Πάμισου είναι το Τριφύλλι, ενώ τα χρώματα του συλλόγου της Μεσσηνίας είναι "πράσινα", ίδια δηλαδή με αυτά του Παναθηναϊκού! 

Οι υπεύθυνοι του Πάμισου έδωσαν στον Πέτρο Κόκκαλη μια φανέλα του συλλόγου με το όνομα του και ένα λάβαρο, ενώ ο Πέτρος Κόκκαλης , ο οποίος έχει εν μέρει καταγωγή από την περιοχή λόγω της γιαγιάς του, δήλωσε: "Πρώτη φορά με βραβεύει ομάδα με σήμα το τριφύλλι. Το αίμα όμως, νερό δεν γίνεται".


Γράψτε το σχόλιο σας...

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, 20:30

Live
22/09/2019 • 07:11

Φόρμα και πάθος ορίζουν τα ντέρμπι σε Λιόν, Αϊντχόφεν, Λονδίνο και ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι του Ολλανδικού πρωταθλήματος είναι λογικό να κριθεί στην αποτελεσματικότητα ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Εν μέσω ειδικών συνθηκών το ντέρμπι των "αιωνίων", πιο παραγωγικά τα ματς σε Λονδίνο και Λιον