Αισιοδοξία για δικαίωση

13/07/2011 • 21:37
Αισιοδοξία για δικαίωση
  • shares
Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι άνθρωποι της Κορίνθου αναφορικά με την τύχη της έφεσης που έχουν καταθέσει κατά της απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών που τους έχει επιβάλει πρόστιμο και ανάκληση δελτίων.
Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο ζήτημα, στην οποία αναφέρεται: «1) Έγινε δεκτή η αίτηση ανάκλησης της έφεσης της απόφασης της Ε.Ι.Μ. για το πρόστιμο και την ανάκληση των δελτίων και η νέα ημερομηνία ορίστηκε για τις 28/07/2011, παράλληλα κατατέθηκαν και καινούργια συμπληρωματικά στοιχεία και υπάρχει αισιοδοξία ότι η απόφαση της ΕΙΜ θα είναι αθωωτική για τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Ως εκ τούτου η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ θα εκδοθεί μετά την έκδοση της νέας απόφασης της ΕΙΜ.
2) Αυτή την εβδομάδα έχουν ολοκληρωθεί δύο μεταγραφές ερασιτεχνών από τον νομό. Μετά το πέρας της εβδομάδας θα έχουν ολοκληρωθεί και οι υπόλοιπες.
3) Όσον αφορά τα ονόματα που φέρονται ως μεταγραφικοί στόχοι της Κορίνθου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/09/2019 • 07:11

Φόρμα και πάθος ορίζουν τα ντέρμπι σε Λιόν, Αϊντχόφεν, Λονδίνο και ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι του Ολλανδικού πρωταθλήματος είναι λογικό να κριθεί στην αποτελεσματικότητα ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Εν μέσω ειδικών συνθηκών το ντέρμπι των "αιωνίων", πιο παραγωγικά τα ματς σε Λονδίνο και Λιον