Κατέθεσε έφεση

04/08/2011 • 18:59
Κατέθεσε έφεση
  • shares
Έφεση κατέθεσε η διοίκηση της Κορίνθου κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Β' και Γ' Εθνικής, η οποία τιμώρησε την ομάδα με υποβιβασμό στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Οι Κορίνθιοι τιμωρήθηκαν για πλαστογραφία και δυσφήμηση του ποδοσφαίρου.
Στον Ισθμό, πάντως, αισιοδοξούν ότι θα δικαιωθούν και ευελπιστούν σε ανατροπή της απόφασης ώστε να παραμείνουν στη Football League 2.
Η Κόρινθος εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο ζήτημα, στην οποία υπογραμμίζεται: «Κατατέθηκε ήδη η έφεση της ΠΑΕ στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ.
Υπάρχει μεγάλη πίστη για δικαίωση της ομάδας. Κύκλοι της ομάδας υποστηρίζουν ότι, μετά τα τελευταία γεγονότα που ταράζουν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, ο κυκεώνας των άδικων αποφάσεων προσπαθεί να συμπαρασύρει και την ΠΑΕ Κόρινθος.
Η ΠΑΕ έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της αθλητικής δικαιοσύνης και πιστεύει στην ισονομία των αποφάσεων.
Η Κόρινθος ευελπιστεί στην δίκαιη απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής».
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/05/2019 • 07:16

Η "δίψα" και η αποτελεσματικότητα κρίνουν πολλά απόψε σε Ελβετία και Κύπρο (video)

Μικρό το προβάδισμα της Κορτράϊκ και της Ντε Γκράαφσχαπ στα πλεϊ-οφ του Βελγίου και της Ολλανδίας αντίστοιχα όπως και της Βερόνα ενώ στην Ελβετία οι αναμετρήσεις όπου κρίνονται θέσεις για την πρώτη 4αδα της βαθμολογίας, εκτός απροόπτου θα κροθούν στην παραγωγικότητα.