Ανακοίνωσε δύο ο Αιγινιακός

27/01/2014 • 23:06
Ανακοίνωσε δύο ο Αιγινιακός

Η διοίκηση του Αιγινιακού ανακοίνωσε τη Δευτέρα (27/01) την απόκτηση των Κωνσταντινίδη και Καρλάο.

Ο πρώτος ήρθε στους νεοφώτιστους δανεικός από την ομάδα του ΠΑΟΚ ενώ ο δεύτερος αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή ενώ παράλληλα ανακοινώθηκαν οι λύσεις συνεργασίας με τους Καρακατσάνη και Πλατάκη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η Π.Α.Ε. Αιγινιακός ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη και του Κάρλος Καρλάο. Ο Δ.Κων/νίδης γεννήθηκε στις 2/6/1994, έρχεται με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ για έξι μήνες και αγωνίζεται σαν δεξί μπακ. Ο Κ.Καρλάο προέρχεται από την Βραζιλία, γεννήθηκε στις 6/6/1990 κι αναμένεται να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας».

«Η Π.Α.Ε. Αιγινιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους Πλάτων Καρακατσάνη και Μάνθο Πλατάκη. Η διοίκηση τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στη καριέρα τους».

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.