Γράφας: "Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πάντα υψηλούς στόχους" (video)

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας της Μαγνησίας μετά το τέλος του φιλικού με τον Αρη.
06/09/2019 • 20:46
Ο Θωμάς Γράφας
  • shares
Ο Θωμάς Γράφας, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Αρη έκανε δηλώσεις και σε αυτές αναφέρθηκε και στις δύο ομάδες. 

Επίσης, αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας της Μαγνησίας στο Πρωτάθλημα της Football League που αρχίζει. 

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: "Ηταν ένα δυνατό τεστ με άλλου επιπέδου ομάδα, εμείς ήμασταν ανταγωνιστική και σταθήκαμε πολύ καλά τακτικά. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είμαστε έτοιμοι. Χρειαζόμαστε δουλειά". 

Για τους στόχους του Ολυμπιακού Βόλου, είπε: "Εχουμε μπροστά μας μια δύσκολη κατηγορία με ιστορικές ομάδες. Αλλά όταν είσαι στον Ολυμπιακό Βόλου, πάντα πρέπει να έχεις υψηλούς στόχους, με σεμνότητα. Θα δούμε πού θα φτάσουμε".

Είπε για τον Αρη: "Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Άρη για το σημερινό παιχνίδι, είναι τιμή για εμάς που παίξαμε. Ο Αρης  νομίζω είναι σε μεταβατική περίοδο και θέλει στήριξη και ηρεμία. Ο πρόεδρος του Άρη ο Θόδωρος Καρυπίδης, έχω συνεργαστεί μαζί του, κοιτάει πάντα το καλύτερο για την ομάδα".
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία