Έχασε το παιχνίδι η Λαμία, δικαιώθηκε η Καρδίτσα

19/03/2015 • 16:50
Έχασε το παιχνίδι η Λαμία, δικαιώθηκε η Καρδίτσα
  • shares
Η Αναγέννηση Καρδίτσας κέρδισε την ένσταση που είχε κάνει εναντίον του κύρους του ματς με τη Λαμία, κερδίζοντας πρωτοβάθμια το ματς με 3-0. Αιτία η αντικανονική συμμετοχή του Μουμίν.

Αυτό αποφάνθηκε η αρμόδια επιτροπή της Φούτμπολ Λιγκ, με αποτέλεσμα για τους Λαμιώτες ν΄ αφαιρούνται τρεις βαθμοί. Ελπίδα τους είναι η Επιτροπή Εφέσεων, στην οποία θα προσφύγουν.

Αυτό σημαίνει πώς ο Ολυμπιακός Βόλου, πλέον, η Λαμία και η Λάρισα έχουν από 39 βαθμούς και βρίσκονται στη δεύτερη θέση του Βόρειου Ομίλου πίσω από τον Ηρακλή. Για την Αναγέννηση το «τρίποντο» αυτό είναι σημαντικό, μια και τους ανεβάζει από τους 20 στους 23 πόντους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"...Δέχθηκε την ένσταση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κατά του κύρους του αγώνα της 25-2-2015 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ - ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της ανυπαίτιας ομάδας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με τέρματα 0-3. Επέβαλε στην ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των έξι χιλιάδων(6.000)ευρώ. Διέταξε την επιστροφή του καταβληθέντος παραβόλου(ένσταση αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή)".
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/07/2019 • 07:03

Ρεβάνς με ρυθμό και γκολ σε Βαλέτα και Βελιγράδι (video)

Η πιο μεγάλη των προκριματικών έγινε στην Μολδαβία όπου η σχεδόν άγνωστη Σαμπουρτάλο νίκησε με 3-0. Τώρα η Σέριφ ψάχνει με τις εμπειρίες της ένα θαύμα! Η αποτελεσματικότητα θα φέρει την πρόκριση στο Βελιγράδι, τη Βαλέτα και τα νησιά Φερόε