Συνάντηση Football League - Βασιλειάδη για τη... σέντρα!

0
Απόστολος Νταλούκας
10/10/2018 • 01:55
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης συναντά σήμερα εκπροσώπους της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας
  • shares
Τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, αναμένεται να συναντήσουν σήμερα οι παράγοντες της Football League αναζητώντας μια ουσιαστική λύση που θα οδηγήσει τις ομάδες στην έναρξη του πρωταθλήματος!

 Η δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, καθώς δεν έχει επέλθει συμφωνία με την Κρατική τηλεόραση για το ποσό της χορηγίας.
Στο ραντεβού που θα γίνει, λοιπόν, θα συζητηθεί η προοπτική  χρηματοδότησης, από την οποία θα εξαρτηθεί και η έναρξη του πρωταθλήματος.

 Προ ημερών στη Διαύγεια δημοσιεύτηκαν οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Κρατικής τηλεόρασης σχετικά με τα ποσά που θα έδινε για τη κάλυψη των αγώνων.

Η ΕΡΤ έχει αποφασίσει να διαθέσει 1,8 εκατ. ευρώ, ποσό που βρίσκει αντίθετη τη Football League, η οποία διεκδικεί καλύτερους όρους στην συμφωνία της με την κρατική τηλεόραση και θέλει να πάρει περισσότερα χρήματα, τουλάχιστον 2,5 εκατ. ευρώ όπως αναφέρουν πηγές μέσα από τις ίδιες τις ομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υφυπουργός δεν αποκλείεται να ρίξει στο τραπέζι μια πρόταση για χορηγία, το ύψος της οποίας είναι προς το παρόν αντικείμενο σεναρίων.

Το δεδομένο είναι ότι οι πρόεδροι της Football League θέτουν θέμα επιβίωσης των ομάδων και της κατηγορίας. Αν δεν ικανοποιηθούν, είναι πολύ πιθανό να καθυστερήσει στα όρια του αόριστου η έναρξη του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη