Ευχαριστεί και εύχεται ο ΓΣ Ηρακλής

Με σημερινή (18/9) ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ερασιτέχνη αποχαιρετά τα απελθόντα μέλη της διοικούσας του ποδοσφαιρικού τμήματος και καλωσορίζει τον Τομ Παπαδόπουλο
Γιάννης Πάγκος
18/09/2018 • 11:06
Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηρακλή αποχαιρετά τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος και καλωσορίζει τον Τομ Παπαδόπουλο
  • shares
Με ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα έπραξαν στο δύσκολο διάστημα της θητείας τους, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηρακλή αποχαιρετά με σημερινή (18/9) ανακοίνωσή της τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ταυτόχρονα, εύχεται καλή επιτυχία στον Τομ Παπαδόπουλο, που αναλαμβάνει πλέον τη διοίκηση.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Γ.Σ. Ηρακλής, αναφέρει:

"Το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ Ηρακλής, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα απελθόντα μέλη της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, για τα πολλά, σημαντικά και δύσκολα που πέτυχαν στο διάστημα της θητείας τους.

Να κρατήσουν δηλαδή, όρθιο τον Ηρακλή μας. Σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τον Ημίθεο κατάφεραν να δημιουργήσουν μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα την οποία οδήγησαν στην άνοδο, βρίσκοντας παράλληλα και διάδοχη λύση για την επόμενη ημέρα.

Επίσης, ο Ερασιτέχνης Ηρακλής, καλωσορίζει τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ και τους εύχεται κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν. Ευχή της «μάνας» του συλλόγου, είναι να βρει επιτέλους το ποδοσφαιρικό τμήμα τον δρόμο του και να φτάσει εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Εκεί απ’ όπου δεν έπεσε ποτέ.

Ως θεματοφύλακας ο ΓΣ Ηρακλής θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Θα στέκεται αρωγός σε κάθε θετική προσπάθεια που θα έχει ως στόχο την ανοδική πορεία της ομάδας προς το μέλλον και θα παρεμβαίνει δυναμικά όπου κρίνει απαραίτητο. Ευχόμαστε στον νέο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Τομ Παπαδόπουλο και στα μέλη της διοίκησης που επέλεξε καλή επιτυχία".

Να θυμίσουμε ότι πρόεδρος και διευθύνων συμβουλος είναι ο Αθανάσιος (Τομ) Παπαδοπουλος, αντιπρόεδρος ο Ευστάθιος Καραντώνης και μέλη οι: Γεώργιος Κυριτσης, Αλέξιος-Μιχαήλ Παλαιοβραχάς, Νικόλαος Υψηλάντης, Αθανάσιος Χατζόγλου και Παναγιώτης Λεονταράς.
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/07/2019 • 07:03

Ρεβάνς με ρυθμό και γκολ σε Βαλέτα και Βελιγράδι (video)

Η πιο μεγάλη των προκριματικών έγινε στην Μολδαβία όπου η σχεδόν άγνωστη Σαμπουρτάλο νίκησε με 3-0. Τώρα η Σέριφ ψάχνει με τις εμπειρίες της ένα θαύμα! Η αποτελεσματικότητα θα φέρει την πρόκριση στο Βελιγράδι, τη Βαλέτα και τα νησιά Φερόε