Σπάρτη: «Κανένα θέμα ή σκέψη απομάκρυνσης του Βαζέχα»

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που την ήθελαν να εξετάζει το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Κριστόφ Βαζέχα από την τεχνική ηγεσία της προχώρησε η Σπάρτη.
20/08/2018 • 12:13
Ο Κριστόφ Βαζέχα
  • shares
Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που την ήθελαν να εξετάζει το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Κριστόφ Βαζέχα από την τεχνική ηγεσία της προχώρησε η Σπάρτη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ως απάντηση δημοσιεύματος που αναφέρεται σε αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας και ειδικότερα σε απομάκρυνση του προπονητή κ. Κριστόφ Βαζέχα, η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνει τα εξής :
 
● Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ και ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΗ απομάκρυνσης του κ. Βαζέχα ούτε από τον ίδιο ούτε από τη διοίκηση της ομάδας μας.
● Το συγκεκριμένο ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΠΛΗΡΩΣ  δημοσίευμα -όπως και σχετικό δημοσίευμα προ ημερών - είναι εμφανές ότι εξυπηρετεί συμφέτοντα και σκοπιμότητες που έχουν μοναδικό σκοπό να βλάψουν το καλό κλίμα της ομάδας και να την υπονομεύσουν.
● Σημειώνουμε ότι η ομάδα μας διανύει ήδη τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας της, άρα είναι πολύ νωρίς για την έκβαση συμπερασμάτων.
● Τονίζουμε δε, ότι αναμένονται το επόμενο διάστημα πέντε (5) ποδοσφαιριστές από τη Super League και τη Football League. 
● Και φυσικά δεν υπάρχει καμία σχέση του κ. Τσιριμπή με την ομάδα μας.
 
Η ομάδα μας πρόκειται να είναι έτοιμη με σκληρή δουλειά και αγωνιστικότητα, και θα είναι έτοιμη εντός του προσεχούς διαστήματος ! 
Υπομονή ! 
 
Εμείς σας θέλουμε όλους δίπλα μας !!
 
Και Σας Ευχαριστούμε για τη σημερινή στήριξη και παρουσία σας στο γήπεδο !».

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη