Πρόστιμο 50.000 ευρώ στον Αχαρναϊκό

Με πρόστιμο 50.000 ευρώ τιμώρησε τον Αχαρναϊκό η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, λόγω της μη διεξαγωγής του αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.
Φώτης Χαντζής
22/12/2017 • 18:06
Το γήπεδο του Αχαρναϊκού
  • shares
Με πρόστιμο 50.000 ευρώ τιμώρησε τον Αχαρναϊκό η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, λόγω της μη διεξαγωγής του αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Αχαρναϊκού μετά την αποβολή της από το Πρωτάθλημα της Football League, καλείτε να πλήρώσει πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ για τη ματαίωση του αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ το μερίδιο των τηλεοπτικών εσόδων θα πάει στα ταμεία της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η απόφαση: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

Επέβαλε στον Νέο Αχαρναϊκό την απώλεια του αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 3-0, την αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του Κυπέλλου, την αυτόματη αποβολή του από το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει και τον υποβιβασμό του στην κατώτερη κατηγορία στην οποία δικαιούται να συμμετάσχει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, την περιέλευση του μεριδίου του από τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην Ε.Π.Ο., τον αποκλεισμό από τους αγώνες των διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA για τη συγκεκριμένη ποδοσφαιρική περίοδο και χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000 €)». 

Γράψτε το σχόλιο σας...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη