Παπαδόπουλος: «Έμεινα στο σπίτι μου»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με την παραμονή του στον πάγκο του ΟΦΗ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Θωμάς Ναλμπάντης
19/06/2017 • 14:09
Ο Νίκος Παπαδόπουλος
  • shares
Ο Νίκος Παπαδόπουλος εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με την παραμονή του στον πάγκο του ΟΦΗ και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη διοίκηση της κρητικής ομάδας και τόνισε πως γνωρίζει τον τρόπο για να οδηγήσει τον ΟΦΗ στην Super League.

Χαρακτηριστικά, ο Παπαδόπουλος τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ: «Eίμαι χαρούμενος που θα μείνω για τα επόμενα τρία χρόνια στην ομάδα που θεωρώ σπίτι μου. Ξέρω την ευθύνη που έχω για να οδηγήσω την ομάδα εκεί που πρέπει. Όμως είμαι σίγουρος για τη δουλειά μου. Θέλω να πω όμως ότι χωρίς την βοήθεια της διοίκησης, των συνεργατών μου και κυρίως του κόσμου, δεν θα μπορέσουμε να καταφέρουμε τίποτα. Για αυτό ζητάω τη στήριξη τους όλη τη χρονιά, για να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιάννη Πολεμαρχάκη, αλλά και όλο το διοικητικό συμβούλιο και τους μετόχους, για τη στήριξη στο πρόσωπο μου. Να είναι σίγουροι ότι με αγάπη, δουλειά και γνώση, θα πάνε όλα καλά».

17/10/2017 • 08:08

Πρόκληση φιλοδοξιών για τους φιλοξενούμενους σε Μάντσεστερ, Μαδρίτη και Μπράντφορντ

Το Τσάμπιονς Λιγκ μας δίνει καλές ιδέες όμως μπορεί να κρύβει και "παγίδες" αυτή την αγωνιστική. Η λογική λέει πως στη Μαδρίτη θα δούμε ανοιχτό ματς εφόσον έτσι θέλει να παίζει και η Τότεναμ.

03/10/2017 • 15:54