"Αλλάξτε πλευρό"!

27/12/2010 • 13:10
"Αλλάξτε πλευρό"!
  • shares

Η διοίκηση της Ηλιούπολης διέψευσε φήμες των τελευταίων ημερών σύμφωνα με τις οποίες, επίκειται αποχώρηση παικτών από τις τάξεις της λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων. Η αθηναϊκή ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο ζήτημα, στην οποία αναφέρει!

«Η ΠΑΕ Ηλιούπολη αισθάνεται την ανάγκη, προκειμένου να διασφαλίσει την ηρεμία στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού τμήματος, να τοποθετηθεί, με αφορμή τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών, που είχαν σαν στόχο να το αποσυντονίσουν.

Σε αυτό το πλαίσιο, δηλώνει πως αποτελεί μια από τις υγιέστερες ΠΑΕ των ελληνικών επαγγελματικών πρωταθλημάτων, χωρίς να έχει κάποια εκκρεμότητα, οικονομική ή άλλου είδους προς τους ποδοσφαιριστές και προς τους λοιπούς συνεργάτες της, εξωτερικούς ή μη.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της, πρώην και νυν, είναι πληρωμένοι στο ακέραιο και το γεγονός πως δεν έχει κατατεθεί σε βάρος της κάποια προσφυγή μέχρι σήμερα, αποτελεί την πιο πειστική απάντηση σε όσους επιχειρούν να τη διαβάλλουν.

Με αυτά τα δεδομένα, η ΠΑΕ Ηλιούπολη ξεκαθαρίζει προς αυτούς που θέλουν να μεταγράψουν τους ποδοσφαιριστές της σε άλλους συλλόγους, να αλλάξουν πλευρό και να τους αφήσουν να συγκεντρωθούν στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Ολοκληρώνοντας, η ΠΑΕ Ηλιούπολη τονίζει πως είναι στη διάθεση οποιουδήποτε θελήσει να τη διαψεύσει και ξεκαθαρίζει πως σύσσωμο το ΔΣ της Εταιρείας, στέκεται και θα στέκεται στο πλευρό της για τη διασφάλιση των συμφερόντων της».

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.