Εύκολη επικράτηση και... ανάσα

06/02/2011 • 17:19
Εύκολη επικράτηση και... ανάσα
  • shares

Πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0, ήρθε η νίκη της Βέροιας σε βάρος της Ηλιούπολης. Η μακεδονική ομάδα κέρδισε απόλυτα δίκαια μιας και διατήρησε την υπεροχή σε όλη, σχεδόν, τη διάρκεια της συνάντησης παίρνοντας πολύτιμη. ανάσα.
Η Βέροια, που είχε στον πάγκο της τον Γιώργο Κικερίδη (ως «υπηρεσιακό τεχνικό μετά την αποχώρηση του Σούλη Παπαδόπουλου) πίεσε από την αρχή αναζητώντας το γκολ, ενώ από την πλευρά τους οι παίκτες του Αλέξη Αλεξίου έριξαν το βάρος στην άμυνα. Οι Ημαθιώτες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 38' με σουτ του Σαϊτιώτη έπειτα από πάσα του Καλτσά.
Και στην επανάληψη, η "βασίλισσα του Βορρά" ήταν σαφώς ανώτερη από την αντίπαλό της. Οι γηπεδούχοι απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Μάραμα, ενώ αντίθετα η Ηλιούπολη δεν έδειχνε ικανή να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Συμεωνίδη. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου τη Βέροια, που πήρε μία εύκολη νίκη.

Βέροια (Γιώργος Κικερίδης): Συμεωνίδης, Καλί, Οικονόμου, Αουρέλιο, Σαμαράς, Μπάρμπας, Καπίας, Καλογέρης, Καλτσάς, Μπλαζέφσκι, Σαϊτιώτης.
Ηλιούπολη (Αλέξης Αλεξίου): Μάραμα, Λεοντίου, Ρουσάκης, Ουρόσεβιτς, Νιάρος, Κρητικός, Στεφανίδης, Νικολόπουλος, Μπέριος, Θάνος, Ηλιόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11