Πέφτουν οριστικά Ηλιούπολη, Κόρινθος

05/09/2011 • 16:36
Πέφτουν οριστικά Ηλιούπολη, Κόρινθος
  • shares
Στη Football League 2 υποβιβάζεται οριστικά η Ηλιούπολη μετά την απόφαση που εξέδωσε τη Δευτέρα η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Παράλληλα, ισχύουν οι ποινές ισόβιου αποκλεισμού οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και ποινή απαγορεύσεως εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ' όρου ζωής στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιώργο Τσακογιάννη και στον πρόεδρο, Νίκο Χάλκο αλλά και τα δύο χρόνια απαγόρευσης εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας σχετικά με το ποδόσφαιρο στον παίκτη, Μιχάλη Νικολόπουλο. Αντίθετα, έγινε δεκτή η έφεση του προπονητή Νίκου Παντελή.

Παράλληλα, οριστικός είναι και ο υποβιβασμός της Κορίνθου, αφού απορρίφθηκε η έφεσή της για τα πλαστά έγγραφα που είχε καταθέσει, ενώ αναβλήθηκε η απόφαση για την έφεση της ΠΑΕ Τρίκαλα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:
«1. Συνεκδικάζοντας τις από 4-8-2011 εφέσεις των ΠΑΕ ΓΣ Ηλιούπολη, Γεωργίου Τσακογιάννη, Νικόλαου Χάλκου, Μιχαήλ Νικολόπουλου και Νικολάου Παντέλη κατά της απόφασης της ΠΕ/FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE 2, δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία τις εφέσεις των ΠΑΕ ΓΣ Ηλιούπολη, Γεωργίου Τσακογιάννη, Νικολάου Χάλκου και Μιχαήλ Νικολόπουλου.

Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία την έφεση του Νικολάου Παντέλη. Εξαφανίζει ως προς αυτόν την εκκαλουμένη απόφαση. Απαλλάσσει αυτόν των πειθαρχικών παραπτωμάτων που του αποδόθηκαν και διατάσσει την διαβίβαση αντιγράφων που μνημονεύονται στο σκεπτικό στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα της ΕΠΟ και στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE 2.

2. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΣ Κόρινθος και του Σωτηρίου Μαυρονάσιου κατά της υπ΄ αριθμόν απόφασης της ΠΕ της FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE 2.

3. Αναβάλλει την έκδοση της απόφασης επί της υποθέσεως της έφεσης της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα κατά της απόφασης της ΠΕ της FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE 2, μέχρι της εκδόσεως της οριστικής αποφάσεως επί της αιτήσεως ακυρώσεως της εκκαλούσας ΠΑΕ που εκκρεμεί στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών».
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/09/2019 • 07:11

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά απόψε σε Νάπολι, Ντόρτμουντ και Μιλάνο

Όλοι μπορούν να σκοράρουν στα μεγάλα αποψινά ντέρμπι σε Νάπολι και Ντόρτμουντ. Ακόμα πιο καλές τιμές παραγωγικότητας δίνει η προοπτική του γκολ των αουτσάϊντερ σε Λονδίνο και Μιλάνο! Κάθε άλλο παρά εύκολο έργο για τα φαβορί σε Άμστερνταμ, Λιόν