Νέες βολές σε Πιλάβιο, Κούγια

07/09/2011 • 20:03
Νέες βολές σε Πιλάβιο, Κούγια
  • shares
Νέα σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Ηλιούπολης, που θεωρεί ότι υπήρξε εξιλαστήριο θύμα της υπόθεσης με τα «στημένα» και της γενικότερης προσπάθειας κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι Αθηναίοι έχουν βάλει στο «στόχαστρό» τους, τους Σοφοκλή Πιλάβιο και Αλέξη Κούγια κατά των οποίων εξαπολύουν βολές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ένα σωματείο, που ιδρύθηκε το 1953, όπως η Ηλιούπολη, φαίνεται σύμφωνα με την νέα τακτική της «αδέκαστης» αθλητικής δικαιοσύνης πως ευθύνεται για όλα τα δεινά στο ταλαιπωρημένο ποδόσφαιρό μας. Έτσι, με ταχύρυθμες διαδικασίες που δεν είχαν καμία σχέση με άλλα παρόμοια και σύντομα σχετικά δεδικασμένα, αποφασίστηκε η εξαφάνισή της από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της football league. Θεμιτό θα ήταν να ζητήσουμε ισονομία και ισηγορία. Γνωρίζαμε στην ιστορική μας ομάδα πως η δικαιοσύνη είναι τυφλή για να αντιμετωπίζει το ίδιο όλες τις καταστάσεις με ευαγγέλιο τον ΚΑΠ και τις κείμενες διατάξεις, αλλά δεν ξέραμε πως τελικά έχει στραβισμό και κοιτάζει αλλήθωρα ανάλογα με τον εγκαλούντα και τα συμφέροντα συγκεκριμένων ΠΑΕ.

Λησμονήσαμε πως η ΕΠΟ διοικείται από τον αξιότιμο κ. Πιλάβιο, ανιψιό του αξιοσέβαστου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια. Ξέρει, αλήθεια, ο πρώτος τη τάξει πολίτης της Χώρας πως το ανηψάκι του που εμφανίζεται ως εξυγιαντής του ποδοσφαίρου ήταν στις κασέτες της ΕΥΠ, συνομιλούσε με τη φερόμενη ως μαφία στο ποδόσφαιρο, αλλά το όνομά του πνίγηκε στην δικογραφία και παραμένει στις επάλξεις; Λησμονήσαμε πως ο ανιψιός του κ. Παπούλια, έτρεμε για τις κασέτες -προϊόν υποκλοπής- που βγήκαν στην επιφάνεια τον Φεβρουάριο του 2011. Μα γιατί; Δεν πιστεύουμε να ακουγόταν σε αυτές. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε πως εκείνον εννοούσε ο δικαστής όλων Αλέξης Κούγιας, όταν έλεγε χαρακτηριστικά: «Θα προκληθεί τσουνάμι αν ακούσετε ποιος μιλάει και τι λέει στην 3η κασέτα». Όπως δεν μπορούμε να διανοηθούμε πως από εκείνο το σημείο ο Αλέξης Κούγιας και η ομάδα του έγιναν αγαπημένα παιδιά της μητέρας ΕΠΟ από εκβιασμό. Μάλλον περί συμπτώσεως πρόκειται.

Λησμονήσαμε πως η ΕΠΟ έχει στις τάξεις της έναν κορυφαίο νομικό. Τον κ. Κουρίδη, ο οποίος ανταλλάσει συχνά απόψεις περί νομικών θεμάτων με τον κ. Κούγια. Από τα γραφεία της ομοσπονδίας, μέχρι και απόμερα ταβερνεία της γενέτειρας του Πειραιά. Και είναι ο μοναδικός νομικός με τόση αγάπη στην ΕΠΟ, που αν και συνταξιοδοτηθείς προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όποιες υποθέσεις της ΕΠΟ επιλέγει εκείνος, όπως προσφάτως κατά του Ηρακλή και. ποιος ξέρει ίσως αύριο Πέμπτη υπέρ της Παναχαϊκής.

Η ευνομούμενη Πολιτεία, άλλωστε, προβλέπει προστασία μαρτύρων, όπως έγινε με τον αξιοπρεπή, καθαρό, διαφανή, αμόλυντο και κυρίως με ανδρικότατη συμπεριφορά Αλέξη Κούγια. Αλλά μαζί με αυτήν, ποιου γράφεται ότι προσδιορίζεται και προστασία ΠΑΕ;;; Θεωρούμε, άλλωστε, πως ο γνωστός από το σκαρφάλωμα μανδρών σε τηλεοπτικούς σταθμούς, μέχρι τα επεισόδια κατά δημοσιογράφων στην Πάτρα που έχουν καυτηριαστεί και καταδικαστεί από ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ, Αλέξης Κούγιας έχει προσφέρει συνολικά στο ποδόσφαιρο σε διάφορες ομάδες, όπως ο Άρης Πετρούπολης, ο Ηρακλής, η ΑΕΚ, τα Γιάννινα και οψίμως η Παναχαϊκή. Απλά διάφορες συμπαντικές συμπτώσεις τον «στοχοποιούν» προσπαθώντας να του αφαιρέσουν το φωτοστέφανο.

Το 2010 η ΟΥΕΦΑ ενημέρωσε για τα στημένα ματς του πρωταθλήματος μας. Από τα πρώτα στην λίστα ήταν το Γιάννινα- Καστοριά 1-2 με πρόεδρο της ομάδας των Ιωαννίνων τον Κούγια. Ο ίδιος παραδέχθηκε πως «το στήσιμο ήταν προφανές». Αλλά, όπως πάντα, δεν είχε ιδέα και τελικά το φωτοστέφανο διατηρήθηκε!
Στις 19 Ιανουαρίου του 2011, ως πρόεδρος της Παναχαϊκής, χαστουκίζει επαγγελματία δημοσιογράφο στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου (Χρήστο Βεργανελάκη) του αγώνα Παναχαϊκής- Ασπροπύργου. Και αμέσως μετά διάφοροι νεαροί τεραστίων διαστάσεων σκοπούν τον τρόμο στην πόλη και κτυπούν όσους αποδοκίμαζαν το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Εκεί δεν υπήρχε «συμμορία». Ήταν η προσωποποίηση της Αγιοσύνης και ο νόμος του Θεού.

Στις 15 Ιουλίου του 2011, φερόμενος ως αναμεμιγμένος στα στημένα παιχνίδια στο υποτιθέμενο
σκάνδαλο «Κοριόπολις» ήταν ο κ. Ηλίας Φυντάνης, ο προπονητής του αξιοπρεπή Κούγια στην Παναχαϊκή. Άλλη ομάδα, άλλη κατηγορία για ΣΤΗΜΕΝΑ ματς, στην προβιβασθείσα ομάδα του Αλέξη. Απλά τον απέλυσε. Αφού συνεργάστηκε μαζί του και ανέβασε κατηγορία την ομάδα της Πάτρας. Αθώος.

Στις 19 Ιουλίου ο Άγγελος Τραυλός καταγγέλλει την ύπαρξη διπλών συμβολαίων στην Παναχαϊκή και στις 24 του ίδιου μήνα «φορτώνεται» σε ιστοσελίδες η στιχομυθία του γενικού αρχηγού της Παναχαϊκής, κ. Σταθάκη, με τον ομόλογό του της Χερσονήσου, Μανώλη Κουβαρά. Σύμφωνα με αυτήν, ο Σταθάκης έδωσε 4.900 ευρώ, τα οποία ΕΛΑΒΕ από τον Κούγια, για να κερδίσει «στα σίγουρα» η Παναχαϊκή την υποβιβασμένη Χερσόνησο. Το ματς ήρθε 1-2 και ήταν για την προτελευταία αγωνιστική. Ο κ. Σταθάκης τα παραδέχθηκε ΟΛΑ και ενώπιον της ανακρίτριας. Ακόμα ένας λασπολόγος μάλλον, για το άγιο βιογραφικό του έντιμου, πανάρετου και ολοκάθαρου Αλέξη.

Ο πλούσιος ενάρετος ποδοσφαιρικός βίος, αλλά και η άδικη καταιγίδα κατά του Αλέξη ολοκληρώνεται με την πλαστή φορολογική ενημερότητα που κατέθεσε η Παναχαϊκή. Ω του θαύματος και εδώ η ΠΑΕ δικαιώθηκε. Με κατάθεση πλαστού εγγράφου. Μόνο ο πρόεδρος της επιτροπής ιδιότητας μεταγραφών (της ΕΠΟ του Πιλάβιου για να μην ξεχνιόμαστε) κ. Βασίλης Σαράκης δημοσίευσε το σκεπτικό του και ζήτησε ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ της ομάδας, του ποδοσφαιρικού εξυγιαντή Κούγια.

Αύριο Πέμπτη στην football league του επίσης εμπλεκόμενου στην δικογραφία προέδρου της Σπύρου Καλογιάννη, θα συζητηθούν δύο θέματα. Η δωροδοκία του Σταθάκη και οι πλαστές ενημερότητες. Είμαστε βέβαιοι για την ΕΠΟ του Πιλάβιου πως θα αποδοθεί ακόμα και σε δεύτερο βαθμό δικαιοσύνη. Και όπως λέει πάντα ο τεράστιος Αλέξης «χωρίς να προκαταβάλουμε το αποτέλεσμα της διαδικασίας που δεν το κάνουμε ποτέ στα 58 χρόνια της .καριέρας μας (ως ΠΑΕ)», είμαστε βέβαιοι ότι το φωτοστέφανο θα διατηρηθεί ακέραιο.

Κύριοι της πειθαρχικής στην football league, κύριοι της ΕΠΟ, της αθλητικής και ποινικής δικαιοσύνης, κ. Ραϊκου θα σας προαναγγείλουμε τι θα συμβεί: Θα τιμωρηθεί ο λογιστής της ΠΑΕ κ. Αναστάσιος Χρυστακόπουλος (τ. διευθύνοντας σύμβουλος), ο οποίος ακόμα φέρεται να διατηρεί τα καθήκοντά του (!!!) της ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο συνεργάτης του Αλέξη, ο κύριος Στάθακης. Καμία εμπλοκή για την ομάδα του Κούγια ο οποίος θα παραδοθεί πάλλευκος στην απόφαση, αλλά όχι στην κοινή γνώμη. Άλλωστε άνθρωποι για να προσφέρουν τόσο στο ποδόσφαιρο και να το ξεβρομίζουν, όπως ο Αλέξης Κούγιας, γεννιούνται κάθε 100 χρόνια. ΕΥΤΥΧΩΣ!!!
ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ».
 
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/09/2019 • 07:11

Ματς με παραγωγικά μηνύματα σε Γκενκ, Λιντς, Λέστερ και Νιούπορτ

Η Τόττεναμ έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει και θα τους χρειαστεί στο Λέστερ. Εξίσου θεαματικά αναμένονται τα παιχνίδια στο Λιντς, το Νιούπορτ και το Λίβινγκστον της Σκωτίας. Προβάδισμα νίκης με προϋπόθεση την ουσία για Μπαρτσαλόνα, Γκενκ και Άρνεμ