Δύο έμπειροι στο «στόχαστρο»

08/07/2012 • 15:36
Δύο έμπειροι στο «στόχαστρο»
  • shares
Ο Εθνικός Αστέρας πραγματοποίησε ήδη τις δύο πρώτες του μεταγραφές, αποκτώντας τους Τσαγκρή και Αζακά αλλά η προσπάθεια ενίσχυσης δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ. O πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης εξακολουθεί να έχει επαφές και συζητήσεις ώστε ο σχετικός σχεδιασμός να προχωρήσει.
Οι πληροφορίες φέρνουν τον Αδαμάκη να έχει συζητήσεις και διαβουλεύσεις με δύο έμπειρους παίκτες, που έχουν παραστάσεις από τη Φούτμπολ Λιγκ ώστε να ενταχθούν στην ομάδα της Καισαριανής. Άλλωστε το πλάνο προβλέπει, πέρα από τους νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες, να αποκτηθούν και έμπειροι, που θα αποτελέσουν τον κορμό, πάνω στον οποίο θα «χτισθεί» η ομάδα.
Παράλληλα, ο Αδαμάκης έχει προγραμματίσει για τη Δευτέρα μία ακόμη επαφή με τον δικηγόρο του, ώστε να ξεκαθαρίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να προχωρήσει το θέμα της αναδιάρθρωσης του διοικητικού συμβουλίου, καθώς έχει ήδη καταλήξει στα νέα πρόσωπα που θα βρεθούν δίπλα του στην προσπάθεια αυτή.
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία