Στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά

09/07/2012 • 12:52
Στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά
  • shares
Όλα δείχνουν ότι τα μεταγραφικά θέματα του Εθνικού Αστέρα μπαίνουν στην τελική τους ευθεία και η εβδομάδα αυτή θα είναι καθοριστική, καθώς αναμένονται ουσιαστικά αποτελέσματα.
Η ομάδα της Καισαριανής δείχνει αποφασισμένη να «κτυπήσει» σε πολλά μέτωπα και να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που θα την ενισχύσουν σε όλες τις γραμμές.  Θα γίνουν μεταγραφές νεαρών και ταλαντούχων αλλά και ορισμένων έμπειρων, προκειμένου να δημιουργηθεί το κατάλληλο κράμα ώστε η ομάδα να μπορέσει να σταθεί και να προχωρήσει.
Ο πρόεδρος, Βασίλης Αδαμάκης έχει στα χέρια του λίστα με ονόματα ποδοσφαιριστών, που έχουν ήδη επισημανθεί, θα κάνει τις τελικές επαφές ώστε να ξεκαθαρίζει μία προς μία κάθε περίπτωση προκειμένου από εκεί και πέρα να ξεδιαλύνει η κατάσταση.
Παράλληλα, έχει ολοκληρώσει τις επαφές του και βρίσκεται στο τελικό στάδιο προκειμένου να ανακοινώσει το νέο διοικητικό συμβούλιο που έχει κατά νου.
 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία