Νέα κόντρα με τη δημοτική αρχή για το γήπεδο

12/07/2012 • 13:59
Νέα κόντρα με τη δημοτική αρχή για το γήπεδο
  • shares
Νέα κόντρα φαίνεται να έρχεται στο προσκήνιο στην Καισαριανή, ανάμεσα στη δημοτική αρχή και τον Εθνικό Αστέρα αναφορικά τη χρήση του δημοτικού σταδίου, που έχει ως έδρα η ομάδα.  Παρόμοια κατάσταση είχε δημιουργηθεί και πέρυσι, λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας αλλά πρυτάνευσε η λογική, με αποτέλεσμα να ξεπερασθούν όλες οι δυσκολίες.
Όμως, τώρα, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, αφού στα χέρια του Εθνικού Αστέρα έφθασε επιστολή από τον δήμο Καισαριανής στην οποία γνωστοποιούν ότι η δημοτική αρχή εξουσιοδοτεί τον δήμαρχο Αντώνη Καμπάκα προκειμένου να προβεί σε μονομερή καταγγελία του μνημονίου για τη χρήση του γηπέδου από τον Εθνικό Αστέρα.
Το θέμα προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους ανθρώπους της ΠΑΕ που προσπαθούν να λειτουργήσουν την ομάδα σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς. Μάλιστα, η διοίκηση της καισαριανιώτικης ΠΑΕ δεν μπορεί να καταλάβει πώς η δημοτική αρχή αντί να συμπαρασταθεί τον Εθνικό Αστέρα στρέφεται εναντίον του.
Πάντως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης είχε εκτενή συνεργασία με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ και θα αποστείλει επιστολή προς τον δήμο, στην οποία θα εκθέτει τις θέσεις της ομάδας, θα ζητήσει τη στήριξη της δημοτικής αρχής και πολύ περισσότερο θα επικαλεσθεί συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, χωρίς η υπόθεση να φθάσει και πάλι στα άκρα.
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.