Έτοιμος για το άλμα ο Βαμβακάς

16/07/2012 • 14:50
Έτοιμος για το άλμα ο Βαμβακάς
  • shares
Μετά από εξαιρετική παρουσία στις τάξεις του Εθνικού Αστέρα ο Δημήτρης Βαμβακάς δείχνει έτοιμος, αλλά και αποφασισμένος, να ανοίξει τα φτερά του για να προχωρήσει και να κάνει το μεγάλο άλμα.
Ο 21χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 20.12.1991) βρέθηκε στην Καισαριανή, έχοντας αρχίσει την καριέρα του από τους Τράχωνες και έχοντας περάσει από Περαμαϊκό, Προοδευτική και Εθνικό Πειραιά, έδειξε πλέον περισσότερο ώριμος αλλά και έτοιμος από κάθε πλευρά.
Ο Βαμβακάς προωθήθηκε από την ομάδα Νέων, έγινε επαγγελματίας και πήρε τις ευκαιρίες του στον Εθνικό Αστέρα, δικαιώνοντας απόλυτα τους ανθρώπους που τον πίστεψαν, δείχνοντας ταλέντο, ικανότητες και θέληση για να προχωρήσει.
Τώρα πιο έτοιμος από κάθε άλλη φορά, βρίσκεται στο μεταίχμιο, καθώς έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες Β' Εθνικής, αλλά δείχνει να μην βιάζεται για τις τελικές του αποφάσεις, που θα καθορίσουν κατά πολύ το ποδοσφαιρικό του μέλλον.
Ο νεαρός επιθετικός δέχεται και το πρέσινγκ της ομάδας της Καισαριανής, που θέλει να επενδύσει στα παιδιά που προώθησε, να τα αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο και να στηριχθεί πάνω τους, αλλά ο Βαμβακάς δεν έχει αποφασίσει ακόμη, κάτι που αναμένεται να γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες και να κλείσει το θέμα.
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία