«Χοντραίνει» η κόντρα με τον δήμο

19/07/2012 • 14:50
«Χοντραίνει» η κόντρα με τον δήμο
  • shares
Η διαφαινόμενη, εδώ και λίγες ημέρες, κόντρα ανάμεσα στη δημοτική αρχή και τον Εθνικό Αστέρα ήρθε και πάλι στο προσκήνιο και όλα δείχνουν ότι «χοντραίνει» επικίνδυνα.
Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συνέχεια, με άγνωστες τις συνέπειες και πολύ περισσότερο, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει που θα καταλήξει. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο δήμος Καισαριανής απέστειλε προς τον Εθνικό Αστέρα έγγραφο με το οποίο του ζητά να του παραδώσει τα κλειδιά από το δημοτικό στάδιο Καισαριανής και να σταματήσει προς το παρόν τη χρήση του, επικαλούμενος αθέτηση συμφωνιών, βάσει του μνημονίου που υπάρχει ανάμεσα στα δύο μέρη.
Από την άλλη πλευρά, ο Εθνικός Αστέρας δεν μένει με «σταυρωμένα» χέρια αλλά ανέθεσε στον νομικό του Γιώργο Τρίψα να μελετήσει ενδελεχώς την υπόθεση και να απαντήσει με νέο έγγραφο προς τη δημοτική αρχή.
Πάντως, στην παρούσα φάση ο Εθνικός Αστέρας και ιδιαίτερα οι άνθρωποι του δεν δείχνουν διατεθειμένοι να φύγουν από το γήπεδο, σε μία περίοδο που προχωρούν κάποια έργα αναμόρφωσης και καλλωπισμού των εσωτερικών χώρων, καθώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία προκειμένου να αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11