Σύσκεψη του Αδαμάκη με τους νομικούς

20/07/2012 • 15:13
Σύσκεψη του Αδαμάκη με τους νομικούς
  • shares
Το θέμα που δημιουργήθηκε στον Εθνικό Αστέρα με τον δήμο Καισαριανής και τη χρήση του δημοτικού σταδίου απασχολεί ιδιαίτερα τον Βασίλη Αδαμάκη. Ο πρόεδρος του καισαριανιώτικου συλλόγου είχε το μεσημέρι της Παρασκευής μία ακόμη σύσκεψη με τους νομικούς της ΠΑΕ προκειμένου να καθορισθούν οι επόμενες κινήσεις αλλά και ο τρόπος αντίδρασης του Εθνικού Αστέρα.
Ο Αδαμάκης παρέδωσε στον νομικό Γιώργο Τρίψα όλη την αλληλογραφία που έχει με τον δήμο Καισαριανής, τις κινήσεις που έχουν γίνει αλλά και τις δεδομένες συμφωνίες που έχουν υπάρξει, ώστε να διαμορφωθεί ο τρόπος με τον οποίο ο Εθνικός Αστέρας θα διεκδικήσει το δίκιο του.
Σημειώνεται πως ο Αδαμάκης, εδώ και λίγες ημέρες, έχει δώσει εντολή και έχουν αρχίσει στο γήπεδο της Καισαριανής βελτιωτικά έργα, ώστε να είναι έτοιμο από κάθε πλευρά στην έναρξη της προετοιμασίας. Έτσι  αυτή την περίοδο βάφονται οι χώροι των αποδυτηρίων, ενώ γίνονται και βελτιωτικές εργασίες στο χορτοτάπητα αφού ο Εθνικός Αστέρας θέλει η λειτουργία του γηπέδου να είναι άψογη από κάθε πλευρά.
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.