Μεταξύ Δ΄ και Γ΄ κατηγορίας ο Εθνικός Αστέρας

25/08/2012 • 00:49
Μεταξύ Δ΄ και Γ΄ κατηγορίας ο Εθνικός Αστέρας
  • shares
Όλα δείχνουν ότι στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής θα λάβει μέρος στη νέα σεζόν ο Εθνικός Αστέρας, οποίος ναι μέν έχει δικαίωμα να παίξει στην Γ΄ Εθνική, ωστόσο είναι τόσα πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, και συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής για να παίξει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Έτσι οι ιθύνοντες του ιστορικού συλλόγου της Καισαριανής για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δήλωση έκανε κι ο Διαγόρας Ρόδου που φέτος υποβιβάσθηκε από την Β΄ Εθνική, και είναι στην ίδια ίσως και χειρότερη κατάσταση με τον Εθν. Αστέρα, και μάλιστα πρίν λίγο είχε γίνει γνωστό ότι οι Ροδίτες δεν θα δήλωναν συμμετοχή σε κανένα πρωτάθλημα.

Πάντως στην Καισαριανή έχουν βγεί τα μαχαίρια, καθώς η ΠΑΕ επιμένει για Γ΄ Εθνική, την ίδια ώρα που το ερασιτεχνικό σωματείο δήλωσε την συμμετοχή στην Δ΄ Εθνική, κι αναμένεται διαμάχη.
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.