Λόβρεν: «Είμαι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς»

Ο Ντέγιαν Λόβρεν τόνισε πως θα πρέπει να σταματήσει η κριτική προς το πρόσωπό του, καθώς απέδειξε την εφετινή σεζόν πως είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο.
Θωμάς Ναλμπάντης
12/07/2018 • 13:51
Ο Ντέγιαν Λόβρεν
  • shares
Ο Ντέγιαν Λόβρεν τόνισε πως θα πρέπει να σταματήσει η κριτική προς το πρόσωπό του, καθώς απέδειξε την εφετινή σεζόν πως είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο. Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής τόνισε πως η πορεία του τόσο με τη Λίβερπουλ έως τον τελικό του Champions League, όσο και με την εθνική ομάδα της χώρας του στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου, αποδεικνύουν αυτό που υποστηρίζει.

Χαρακτηριστικά, ο Λόβρεν δήλωσε: «Ο κόσμος λέει πως είχα μία δύσκολη σεζόν, αλλά δεν συμφωνώ. Έφτασα με τη Λίβερπουλ μέχρι τον τελικό του Champions League και τώρα με την εθνική ομάδα της χώρας μου στο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Επίσης, ο κόσμος πρέπει να αναγνωρίσει ότι είμαι ένας απ' τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο και να σταματήσει να μιλάει χωρίς λόγο»!

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/03/2019 • 07:11

Προκλήσεις διαφορετικής οπτικής για τα "μεγαθήρια"!

Γαλλία, Αγγλία και Πορτογαλία, παίζουν απόψε κόντρα σε αντιπάλους με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά και διάθεση να ψάξουν το κάτι παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση ας έχουμε κατά νου την καλή κατάσταση των Σέρβων.