Αποχωρεί από τη Σλοβενία ο Κάτανετς

Ο Σρέτσκο Κάτανετς θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Σλοβενίας στον αγώνα με τη Σκωτία, για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας.
Θωμάς Ναλμπάντης
08/10/2017 • 13:20
Ο Σρέτσκο Κάτανετς
  • shares
Ο Σρέτσκο Κάτανετς θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Σλοβενίας στον αγώνα με τη Σκωτία, για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας. Ο έμπειρος τεχνικός θα ολοκληρώσει τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του, η οποία ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2012. 

Η πρώτη ήταν από το 1998 έως το 2002, έχοντας καταφέρει να οδηγήσει τη Σλοβενία στις τελικές φάσεις του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2000 και του παγκοσμίου κυπέλλου του 2002. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, ποιος θα είναι ο διάδοχος του 54χρονου τεχνικού, ο οποίος έχει καθίσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του και στον πάγκο του Ολυμπιακού. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/09/2019 • 10:51

Τακτική με έμφαση τις επιθέσεις σε Κάλιαρι, Κόρτραϊκ. Προβάδισμα για Ναντ και Σάλκε

H Τζουργκάρντεν δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία στο Σούντσβαλ. Ματς με ευκαιρίες στο γκολ για όλους περιμένουμε στη Σαρδηνία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Στις λεπτομέρειες διακρίνεται το πλεονέκτημα της Ναντ στο Στρασβούργο