Αποχωρεί από τη Σλοβενία ο Κάτανετς

Ο Σρέτσκο Κάτανετς θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Σλοβενίας στον αγώνα με τη Σκωτία, για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας.
Θωμάς Ναλμπάντης
08/10/2017 • 13:20
Ο Σρέτσκο Κάτανετς
  • shares
Ο Σρέτσκο Κάτανετς θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Σλοβενίας στον αγώνα με τη Σκωτία, για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας. Ο έμπειρος τεχνικός θα ολοκληρώσει τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του, η οποία ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2012. 

Η πρώτη ήταν από το 1998 έως το 2002, έχοντας καταφέρει να οδηγήσει τη Σλοβενία στις τελικές φάσεις του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2000 και του παγκοσμίου κυπέλλου του 2002. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, ποιος θα είναι ο διάδοχος του 54χρονου τεχνικού, ο οποίος έχει καθίσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του και στον πάγκο του Ολυμπιακού. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/06/2019 • 07:26

Προβάδισμα λογικής με γκολ για Αργεντινή, Κολομβία και Ελσίνκι

Η Ελσίνκι φαίνεται να έχει βρει κάποια καλά στοιχεία κι απόψε θα τα χρειαστεί με αντίπαλο μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Προβάδισμα νίκης έχουν η ΚΡ του Ρέϊκιαβικ και η Βάρμπεργκς. Ακόμα πιο δυνατά φαβορί η Κολομβία με την Αργεντινή