Απέτρεψαν επίθεση του ISIS στην Εθνική Ισραήλ!

Αρης Γεωργίου
17/11/2016 • 16:57
Oι Κοσοβάροι απέτρεψαν τρομοκρατική επίθεση.
  • shares
Η αστυνομία του Κοσόβου ανακοίνωσε ότι απέτρεψε επίθεση τζιχαντιστών του ISIS στην αποστολή της Εθνικής Ισραήλ πριν από το παιχνίδι της στην Αλβανία!

Οι Κοσοβάροι, ανακοίνωσαν συγκεκριμένα ότι συνέλαβαν στις 4 Νοεμβρίου 19 τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες σχεδίαζαν τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον των Ισραηλινών (που έπαιξαν στην Αλβανία στις 12 του μήνα) αλλά και άλλου στόχου εντός της χώρας.

Μετά από έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκαν εκρηκτικοί μηχανισμοί, όπλα, ηλεκτρονικός εξοπλισμός και «θρησκευτικό υλικό και λογοτεχνία από γνωστούς συγγραφείς με εξτρεμιστική ιδεολογία».

Ανάλογες συλλήψεις έγιναν και σε Αλβανία και Σκόπια, με τους Κοσοβάρους να αναφέρουν ότι οι ομάδες των τζιχαντιστών ελέγχονταν από δύο Αλβανούς που είναι μέλη του Ισλαμικού Κράτους στην Συρία!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έδρα του αγώνα Αλβανίας - Ισραήλ είχε αλλάξει για λόγους ασφαλείας από τα Σκόδρα, κοντά στα σύνορα με το Μαυροβούνιο, στο Ελμπασάν που είναι πολύ πιο κοντά στα Τίρανα.

Γράψτε το σχόλιο σας...
24/03/2019 • 07:11

Έντονη αίσθηση του γκολ στην Ολλανδία

Οι Ολλανδοί υπερίσχησαν των Γερμανών στα ματς του Nations League. Τώρα η ομάδα του Λεβ θέλει να "απαντήσει". Προβάδισμα νίκης έχει και η Ρωσία στο Καζαχστάν ενώ γκολ περιμένουμε στα ντέρμπι κορυφής της Β' Ολλανδίας