Τουμπάκοβιτς: «Σέβομαι απεριόριστα το ελληνικό ποδόσφαιρο»

23/03/2016 • 23:35
O Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς
  • shares
Τον αμέριστο σεβασμό του για το ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο τεχνικός του Μαυροβουνίου Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, ενόψει του φιλικού αγώνα με την Ελλάδα την Πέμπτη.

«Έχω και τρέφω τεράστιο σεβασμό για την Ελλάδα. Σέβομαι απεριόριστα το ελληνικό ποδόσφαιρο! Για κάποια χρόνια προόδευε πολύ και πήρε και τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης το 2004. Τον τελευταίο καιρό δεν πηγαίνει τόσο καλά η Εθνική Ελλάδας σε επίπεδο αποτελεσμάτων. Είναι όμως πάντα μία ποιοτική και καλή ομάδα και ελπίζω και εύχομαι να ανακάμψει πλήρως» δήλωσε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει για το εάν είναι ευχαριστημένος με την Εθνική του: 

«Ναι σε σημαντικό βαθμό είμαι. Δεν βρισκόμαστε ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε αλλά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την πρόοδο που κάνουμε. Όταν θέλεις να αλλάξεις κάτι, όταν θέλεις να αλλάξεις όντως πράγματα χρειάζεται χρόνος και μεγάλη προσπάθεια. Θέλουμε να περάσουμε μία συγκεκριμένη φιλοσοφία και να γίνουμε πιο ουσιαστικοί και επιθετικοί».

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με το γεγονός πως ο πρώτος αγώνας στην ιστορία του Μαυροβουνίου πραγματοποιήθηκε και πάλι 24 Μαρτίου (2007), σχολίασε:

«Δεν ήξερα επακριβώς για την σημασία και τον συμβολισμό αλλά το περιμένω πως και πως. Όταν έχει να κάνει με συμβολισμούς ναι το 9 είναι ένα καλό νούμερο και κάτι θετικό. Ελπίζουμε πως με αφορμή αυτό να πετύχουμε κάτι καλό. Θα ήθελα να κάνω ντεμπούτο στην Εθνική με θετικό τρόπο. Θέλω ένα καλό αποτέλεσμα. Περιμένω να μπούμε γενικά σε καλό δρόμο ως Εθνική. Δεν είμαστε ακόμα εκεί που θέλουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/05/2019 • 07:16

Η "δίψα" και η αποτελεσματικότητα κρίνουν πολλά απόψε σε Ελβετία και Κύπρο (video)

Μικρό το προβάδισμα της Κορτράϊκ και της Ντε Γκράαφσχαπ στα πλεϊ-οφ του Βελγίου και της Ολλανδίας αντίστοιχα όπως και της Βερόνα ενώ στην Ελβετία οι αναμετρήσεις όπου κρίνονται θέσεις για την πρώτη 4αδα της βαθμολογίας, εκτός απροόπτου θα κροθούν στην παραγωγικότητα.