Άναψε το Ισλανδία - Τουρκία πριν ξεκινήσει

Το βράδυ της Τρίτης οι Ισλανδοί υποδέχονται τους Τούρκους. Οι φιλοξενούμενοι είναι ήδη έξαλλοι με την συμπεριφορά των Ισλανδών απέναντι στην αποστολή.
0
Ηλίας Βλάχος
10/06/2019 • 13:46
Ο κόουτς της Τουρκίας... Σενιόλ Γκιουνές
  • shares
Το βράδυ της Τρίτης οι Ισλανδοί υποδέχονται τους Τούρκους. Οι φιλοξενούμενοι είναι ήδη έξαλλοι με την συμπεριφορά των Ισλανδών απέναντι στην αποστολή. 

Κατά την άφιξή της η ομάδα παρέμεινε τέσσερις ώρες στο αεροδρόμιο του Κεφλάβικ απλά, για να ελεγχθούν τα διαβατήρια. 

Για να λυθεί το θέμα αναγκάστηκε να παρέμβει ο Υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου ο οποίος μίλησε για : "απαράδεκτη μεταχείριση τόσο από την άποψη των διπλωματικών πρακτικών όσο και από ανθρωπιστική άποψη" ενώ ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης Ιμπραχίμ Καλίμ είπε : "Η υποδοχή της ομάδας ήταν απαράδεκτη. Έχουμε αρχίσει ήδη συζητήσεις για να καταλάβουμε τον λόγο. Περιμένουμε απάντηση από την ομάδα μας στο γήπεδο". 

Η τραγική συμπεριφορά δεν σταμάτησε εκεί! Ο Εμρέ Μπελόζογλου έκανε δηλώσεις μόλις λύθηκε το θέμα και υπήρξε Ισλανδός δημοσιογράφος που αντί για μικρόφωνο κρατούσε ένα βουρτσάκι!!!"Τι να σχολιάσω για τον κύριο! Θα καταλάβουν οι Ισλανδοί στο γήπεδο την Τρίτη τι θα συμβεί! Τότε να δω πως θα δώσουν εξηγήσεις στον κόσμο τους"
δήλωσε ο Εμρέ!
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία