Μακ: «Να βάλω γκολ στον Χαρτ»

Ο Ρόμπερτ Μακ θέλει να σκοράρει εναντίον της Αγγλίας και φαίνεται πως έχει ένα ακόμα κίνητρο για να το κάνει αυτό.
Θωμάς Ναλμπάντης
19/06/2016 • 12:09
Οι παίκτες της Σλοβακίας
  • shares
Ο Ρόμπερτ Μακ θέλει να σκοράρει εναντίον της Αγγλίας και φαίνεται πως έχει ένα ακόμα κίνητρο για να το κάνει αυτό. Ο Μακ τόνισε πως θέλει να σκοράρει απέναντι στον Τζόε Χαρτ, τον οποίος γνωρίζει από το πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε αισιόδοξος εν όψει της αναμέτρησης των Σλοβάκων με την Αγγλία και υπογράμμισε πως η νίκη επί της Ρωσίας, αποτελεί οδηγό για την ομάδα του.

Αρχικά, ο Μακ τόνισε: «Λατρεύω το διάστημα που ήμουν στο Μάντσεστερ. Πήγα σε ηλικία 15 ετών. Ήταν πολύ δύσκολο να φύγω από την οικογένεια και το σπίτι μου, αλλά μπορώ να πω ότι η Σίτι μου έμαθε πως να παίζω ποδόσφαιρο».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεν ξέρω πολύ καλά τον Τζόε Χαρτ. Τον γνωρίζω μόνο για να του πω “γεια σου”, όποτε ελπίζω να μπορέσω να σκοράρω εναντίον του και έτσι να τον αναγκάσω να με θυμηθεί ακόμη περισσότερο. Ξαφνιάσαμε αρκετούς με τη νίκη μας επί της Ρωσίας και τώρα ελπίζουμε να κάνουμε το ίδιο εναντίον της Αγγλίας».

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/08/2019 • 08:15

Ακλόνητα φαβορί με προϋπόθεση τα γκολ, Ρόμα, Σίτι, Παρί και Σταντάρ Λιέγης

Καλές ομάδες στο επιθετικό κομμάτι καλούνται να αντιμετωπίσουν προκειμένου να νικήσουν η Ρόμα, η Μίλαν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Σταντάρ Λιέγης. Πολύ πιο ανταγωνιστικά τα ματς στο Μόλντε της Νορβηγίας, στην Τουν της Ελβετίας και στο Τσβόλε της Ολλανδίας