Λατρεία για τον Μέσι

25/06/2011 • 23:54
Λατρεία για τον Μέσι
  • shares
Ο Λιονέλ Μέσι παραδέχτηκε ότι δεν έχει δεχτεί ποτέ πριν τόση αγάπη από τους συμπατριώτες του, όπως αυτή που γεύεται αυτές τις μέρες στην Αργεντινή, όντας με την εθνική ομάδα της, εν όψει του Κόπα Αμέρικα που διοργανώνει η ίδια.
 
«Δεν έχω νιώσει ποτέ τέτοια αγάπη από τον κόσμο της Αργεντινής. Εδώ ήταν το μόνο μέρος όπου δεν μου είχαν φερθεί και τόσο ζεστά όπως στη Βαρκελώνη. Μέχρι τώρα δυστυχώς, στην Αργεντινή συζητούσαν το όνομά μου μόνο όταν θέμα ήταν το ότι δεν έχουμε κερδίσει τίποτα με την εθνική ομάδα. Εχω κατακτήσει τα πάντα με τον σύλλογό μου και ο κόσμος το αναγνωρίζει. Ελπίζω ότι τώρα θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και με την εθνική ομάδα», σχολίασε ο διεθνής άσος.
 
Μιλώντας για τις φιλοδοξίες του στο φετινό Κόπα Αμέρικα, αναφέρθηκε στο αυτονόητο. «Το μεγαλύτερό μουόνειρο είναι να κατακτήσω το τρόπαιο.Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει και για μένα, αλλά και για ολόκληρη την Αργεντινή. Είναι ο πρώτος στόχος και μπορούμε να τα καταφέρουμε για διαθέτουμε τους παίκτες που χρειάζονται», συμπλήρωσε.
 
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/09/2019 • 10:51

Τακτική με έμφαση τις επιθέσεις σε Κάλιαρι, Κόρτραϊκ. Προβάδισμα για Ναντ και Σάλκε

H Τζουργκάρντεν δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία στο Σούντσβαλ. Ματς με ευκαιρίες στο γκολ για όλους περιμένουμε στη Σαρδηνία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Στις λεπτομέρειες διακρίνεται το πλεονέκτημα της Ναντ στο Στρασβούργο