“Σφήνα” της Τσέλσι για τον Ζαχά

Η Άρσεναλ φέρονταν να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ούλφριντ Ζαχά από την Κρίσταλ Πάλας, όμως το πρόσφατο ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον παίκτη αλλάζει τα δεδομένα.
Θωμάς Ναλμπάντης
26/07/2019 • 07:28
Ο Ουίλφριντ Ζαχά
  • shares
Η Άρσεναλ φέρονταν να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ούλφριντ Ζαχά από την Κρίσταλ Πάλας, όμως το πρόσφατο ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον παίκτη αλλάζει τα δεδομένα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, οι “κανονιέρηδες” μελετούσαν τις τελευταίες ημέρες το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του παίκτη, καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στα 80 εκατομμύρια λίρες.

Όμως το ενδιαφέρον της Τσέλσι φέρεται πως έχει εκτοξεύσει τις απαιτήσεις της Κρίσταλ Πάλας, η οποία προσπαθεί να πουλήσει όσο πιο ακριβά μπορεί τον Ιβοριανό ποδοσφαιριστή. Η Άρσεναλ είχε καταθέσει ήδη πρόταση ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών, η οποία δεν είχε γίνει αποδεκτή από την Κρίσταλ Πάλας, πριν μπει στο “κόλπο” για την απόκτηση του παίκτη και η Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι μελετούν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τον παίκτη, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.