Βενγκέρ: “Μου λείπει η Άρσεναλ”

Ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχτηκε πως του λείπει η Άρσεναλ και πως έχει δεθεί συναισθηματικά με την αγγλική ομάδα, μετά τα 22 χρόνια που πέρασε στους “κανονιέρηδες”.
Θωμάς Ναλμπάντης
24/05/2019 • 12:24
Ο Αρσέν Βενγκέρ
  • shares
Ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχτηκε πως του λείπει η Άρσεναλ και πως έχει δεθεί συναισθηματικά με την αγγλική ομάδα, μετά τα 22 χρόνια που πέρασε στους “κανονιέρηδες”. Ο Αλσατός τεχνικός υπογράμμισε παράλληλα πως σκοπεύει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, όμως όχι από το πόστο του προπονητή.

Αρχικά, ο Βενγκέρ δήλωσε για την Άρσεναλ: “Μου λείπει η Άρσεναλ, γιατί άφησε και την καρδιά μου εκεί. Έδωσα στο σύλλογο αυτό 22 χρόνια αφιερώνοντας κάθε λεπτό της ζωής μου και είναι λογικό να μου λείπουν οι αξίες που αναπτύξαμε σε αυτή την ομάδα. Υποστηρίζω την Άρσεναλ, θα είναι για πάντα η ομάδα μου”.

Στη συνέχεια, δήλωσε για το μέλλον του: “Πίστευα πως θα επέστρεφα γρήγορα στην προπονητική, αλλά απόλαυσα την απόσταση που πήρα από τα πράγματα. Τώρα είμαι σε δίλημμα. Θα με δείτε σίγουρα ξανά στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι σαν προπονητή. Το ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου και θα επιστρέψω στο χώρο, αλλά ακόμη δεν μπορώ να σας πω με ποια ιδιότητα. Αυτό θα πρέπει να το αποφασίσω”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/06/2019 • 07:26

Προβάδισμα λογικής με γκολ για Αργεντινή, Κολομβία και Ελσίνκι

Η Ελσίνκι φαίνεται να έχει βρει κάποια καλά στοιχεία κι απόψε θα τα χρειαστεί με αντίπαλο μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Προβάδισμα νίκης έχουν η ΚΡ του Ρέϊκιαβικ και η Βάρμπεργκς. Ακόμα πιο δυνατά φαβορί η Κολομβία με την Αργεντινή