Διπλό ενδιαφέρον για τον Μπαϊγί

Ο Ερίκ Μπαϊγί αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήδη δυο αγγλικές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
Θωμάς Ναλμπάντης
12/10/2018 • 14:16
Ο Ερίκ Μπαϊγί
  • shares
Ο Ερίκ Μπαϊγί αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήδη δυο αγγλικές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, οι Τότεναμ και Άρσεναλ έχουν εντάξει το όνομα του συγκεκριμένου παίκτη στη μετεγγραφική τους λίστα και ετοιμάζονται να τον αποκτήσουν τον προσεχή Ιανουάριο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αξιώνουν περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, τον οποίο είχε αποκτήσει από τη Βιγιαρεάλ. Τόσο οι «κανονιέρηδες», όσο και τα «σπιρούνια» έχουν εντάξει το όνομα του 24χρνου αμυντικού στις πρώτες θέσεις της μετεγγραφικής τους λίστας και ελπίζουν πως θα καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την απόκτηση του παίκτη. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.