Σκέψεις για μετεγγραφή στη Ρεάλ από τον Αζάρ

Ο Εντέν Αζάρ φέρεται να σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Μαδρίτη την επόμενη αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να αγωνιστεί στη Ρεάλ και να μπορέσει να διεκδικήσει τη «Χρυσή Μπάλα».
Θωμάς Ναλμπάντης
12/10/2018 • 10:08
Ο Εντέν Αζάρ
  • shares
Ο Εντέν Αζάρ φέρεται να σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Μαδρίτη την επόμενη αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να αγωνιστεί στη Ρεάλ και να μπορέσει να διεκδικήσει τη «Χρυσή Μπάλα». Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός παραδέχτηκε σε συζητήσεις που είχε με τους εκπροσώπους του Τύπου της πατρίδας του, πως σκέφτεται σοβαρό το ενδεχόμενο μιας μετεγγραφής στους «μερένχες», όμως απέκλεισε να συμβεί κάτι τέτοιο τον προσεχή Ιανουάριο. Όπως συμπλήρωσε, ο Αζάρ σημαντικός ρόλος στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στη «Βασίλισσα» της Ευρώπης παίζει η επιθυμία του να κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα» τα επόμενα χρόνια. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.