Ο πολύτιμος εκτελεστής Αζάρ

Τρεις ομάδες μοιράζονται την κορυφή της Πρέμιερσιπ μετά τις πρώτες 8 αγωνιστικές. Με διαφορετικά χαρακτηριστικά ποιότητας στο ρόστερ καθώς και προϋποθέσεις. Η Τσέλσι έχει νέο προπονητή, όμως τον ίδιο πρωταγωνιστή.
0
'Αγγελος Στυλιάδης
11/10/2018 • 10:13
Ο Αζάρ πανηγυρίζει
  • shares
Ο Εντέν Αζάρ θα μπορούσε με μια λέξη να χαρακτηριστεί «καθοριστικός». Είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του, αλλά και του πρωταθλήματος με 7 τέρματα.

Μάλιστα έχει καταφέρει να συνδυάσει αυτή την τιμητική θέση στην συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία με μια ακόμη σημαντικότερη.

Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός με 7 γκολ σε 23 τελικές προσπάθειες, δηλαδή σκοράρει σχεδόν στη 1 από τις 3 που επιχειρεί. Την ευστοχία του δείχνει και το γεγονός ότι οι 10 από τις 23 τελικές έχουν πάει στην εστία. 

Βέβαια ο Αζάρ πέρα από το γεγονός ότι βρίσκει στόχο με μεγάλη ευχέρεια στο ξεκίνημα της σεζόν, έχει δώσει και 3 ασίστ! 

Και για να απονεμηθεί δικαιοσύνη, ας μην παραλείψουμε πως στην όντως ξεχωριστή επιθετικά παρουσία του πρέπει να προσθέσουμε και δύο γκολ με εκτελέσεις πέναλτι.

Γράψτε το σχόλιο σας...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.