Αλόνσο: «Κοντά σε ανανέωση με την Τσέλσι»

Ο Μάρκος Αλόνσο υπογράμμισε πως βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση της Τσέλσι, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας, κάτι που θα συμβεί τις προσεχείς ημέρες.
Θωμάς Ναλμπάντης
10/10/2018 • 14:24
Ο Μάρκος Αλόνσο
  • shares
Ο Μάρκος Αλόνσο υπογράμμισε πως βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση της Τσέλσι, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας, κάτι που θα συμβεί τις προσεχείς ημέρες. Ο Ισπανός παίκτης τόνισε στην εφημερίδα «As» πως είναι χαρούμενος στους «μπλε» του Λονδίνου και θέλει να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Αλόνσο τόνισε: «Είμαι πολύ ήρεμος και χαρούμενος στην Τσέλσι, όπως και ο σύλλογος είναι το ίδιο για μένα. Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο συνεργασίας, ωστόσο μου έχει προταθεί επέκταση συμβολαίου. Βρισκόμαστε ήδη σε επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου και ήδη υπάρχει πρόοδος. Αν όλα πάνε καλά, πιστεύω ότι θα ανανεώσω πριν το τέλος του μήνα, στις επόμενες ημέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.