Κρκιτς: «Ήταν ένα μεγάλο σοκ η Μπαρτσελόνα»

Ο Μπόγιαν Κρκιτς υπογράμμισε πως δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός πως αγωνίζονταν σε ηλικία 17 ετών στην Μπαρτσελόνα και πως συχνά είχε κρίσεις άγχους.
Θωμάς Ναλμπάντης
06/10/2018 • 17:52
O Μπόγιαν Κρκιτς
  • shares
Ο Μπόγιαν Κρκιτς υπογράμμισε πως δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός πως αγωνίζονταν σε ηλικία 17 ετών στην Μπαρτσελόνα και πως συχνά είχε κρίσεις άγχους. Ο ποδοσφαιριστής της Σόουκ έκανε μια αναδρομή στα πρώτα του βήματα στους «μπλαουγκράνα» και τόνισε πως φοβόταν να πάρει ακόμα και ένα μπουκάλι νερό.

Αρχικά, ο 28χρονος παίκτης τόνισε: «Ο Μπόγιαν της Μπαρτσελόνα ήταν ένας πραγματικός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν ήταν διατεθειμένος να αντιμετωπίσει τον παγκόσμιο αντίκτυπο».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός επιθετικός τόνισε: «Ήμουν 17 ετών και έπαιζα σε ένα κλαμπ όπως η Μπαρτσελόνα. Ήταν ένα μεγάλο σοκ, βρισκόμουν στα αποδυτήρια με παίκτες όπως οι Ετό, Πουγιόλ, Μάξγουελ και Ινιέστα αλλά την ίδια στιγμή κάθε μέρα ήταν ένα όνειρο για εμένα. Θυμάμαι την πρώτη μου μέρα, κάθισα πέντε μέτρα από το σημείο όπου φυλάσσονταν τα μπουκάλια του νερού. Διψούσα πολύ, αλλά ποτέ δεν πήγα για να πάρω ένα μπουκάλι, καθώς φοβόμουν να μην κάνω κάτι λάθος».

Επίσης, δήλωσε για την κρίση άγχους που είχε: «Εκεί ήταν που συνέβησαν όλα. Αισθάνθηκα άβολα και έπρεπε να σταματήσω. Τα πάντα μέσα μου εξερράγησαν και δεν ήμουν καν ενήλικας. Αργότερα αποφάσισα να μην πάω στο Euro 2008 καθώς έπρεπε να αποστασιοποιηθώ από το ποδόσφαιρο και να μείνω μακριά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης»

Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11