Δεν βιάζεται για τον αντι-Κουτίνιο ο Κλοπ

Κώστας Δούκας
21/01/2018 • 22:56
Ο Γιούργκεν Κλοπ
  • shares
Στην προσπάθεια της Λίβερπουλ για την αντικατάσταση του Φιλίπε Κουτίνιο αναφέρθηκε ο προπονητής της Γιούργκεν Κλοπ, διευκρινίζοντας όμως ότι δεν θα βιαστεί να καλύψει το κενό με μεταγραφή ποδοσφαιριστή.
 
«Δεν σκέφτομαι τα χρήματα, επειδή κανένας δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο και επειδή είμαστε πάντα λογικοί, προσπαθώντας να κάνουμε το σωστό. Δεν είναι ότι διστάζουμε να δαπανήσουμε τα χρήματα που πρέπει. Δεν έχει να κάνει με αυτό στην παρούσα φάση, αλλά με το να πάρουμε τη σωστή απόφαση», εξήγησε ο Γερμανός.
 
«Υπάρχουν και παίκτες εντός της Λίβερπουλ που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μας. Παράδειγμα ο Ανταμ Λαλάνα. Δεν είναι αντικαταστάτης του Κουτίνιο, αλλά επέστρεψε και είναι ένας εκπληκτικός, επιθετικογενής μέσος. Δεν έχει την εκτέλεση φάουλ του Κουτίνιο, αλλά μπορεί να κάνει πολλά πράγματα», πρόσθεσε.
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/02/2019 • 07:20

Αμφίρροπα και παραγωγικά ματς σε Μπέργκαμο, Σεντ Γκάλεν, Μπέρμιγχαμ

Πολλά παιχνίδια απόψε στο Ηνωμένο Βασίλειο δίνουν ιδέες λαμβάνοντας υπόψη το φορμάρισμα και τις φιλοδοξίες ορισμένων ομάδων. Παραγωγικά κι αμφίρροπα τα σημαντικά ματς του Μπέργκαμο, του Μπέρμιγχαμ και του Σεντ Γκάλεν.