TAGS

  Η Black Cat και η Silver Sable θα αποκτήσουν solo ταινίες

  10/08/2018 • 13:03
  Η Black Cat και η Silver Sable θα αποκτήσουν solo ταινίες
  • shares

  "Πιστεύουμε ότι η Black Cat μπορεί να σταθεί μόνη της σαν χαρακτήρας αφού έχει και μεγάλο παρελθόν."

  Η Sony δεν θα προχωρήσει τελικά στην ανάπτυξη της ταινίας "Black Cat & Silver Sable" αλλά θα κάνει ξεχωριστές ταινίες για κάθε χαρακτήρα.

  To Variety αναφέρει ότι η Sony ενδιαφέρεται να αναπτύξει αυτόνομα projects με επίκεντρο δημοφιλείς χαρακτήρες Spider-Man, προχωρώντας προς το μέλλον. Ως εκ τούτου, το "Black Cat & Silver Sable" δεν θα γίνει μία ταινία αλλά θα "σπάσει" σε δύο ξεχωριστές, με το πρώτο project να επικεντρώνεται στην Black Cat.

  "Πιστεύουμε ότι η Black Cat μπορεί να σταθεί μόνη της σαν χαρακτήρας αφού έχει και μεγάλο παρελθόν και πληθώρα υλικού για να δημιουργήσουμε δικιά της solo ταινία,” είπε ο Sanford Panitch, το στέλεχος που επιβλέπει τις ταινίες της Sony, σχετικές με την Marvel.

  Η Gina Prince-Bythewood, η οποία ήταν να γράψει το σενάριο και να σκηνοθετήσει το "Silver & Black", μάλλον θα φύγει από την παραγωγή της ταινίας. Ωστόσο, θα συμμετέχει στην παραγωγή των δύο projects, με την Sony να ψάχνει για άλλη γυναίκα σκηνοθέτη.

  Η Black Cat, με το πραγματικό της όνομα να είναι το Felicia Hardy, είναι μια διαρρήκτρια και αντί-ήρωας, αντίπαλος, σύμμαχος, ακόμα και ερωτικό ενδιαφέρον του Spider-Man. Παράλληλα, η Silver Sable είναι μισθοφόρος και ηγέτης εγκληματιών κυνηγών.

  Άλλες ταινίες της Sony σχετικά με το σύμπαν του Spider-Man συμπεριλαμβάνουν το "Slick", το "Kraven the Hunter", ακόμα μία με τον Morbius, τον οποίο θα υποδυθεί ο Jared Leto και το "Venom", στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Tom Hardy και που θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου.

  Μιας και αναφέραμε το "Venom", μπορείτε να δείτε καρέ καρέ το τρέιλερ της ταινίας αλλά και να μάθετε πώς ξεκαθαρίστηκε επιτέλους η φωνή του Venom (ΠΡΟΣΟΧΗ: Πιθανά Spoilers).


  Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.


  Πηγή: IGN Greece

  Γράψτε το σχόλιο σας...
  loading the player...
  16/02/2019 • 07:20

  Αμφίρροπα και παραγωγικά ματς σε Μπέργκαμο, Σεντ Γκάλεν, Μπέρμιγχαμ

  Πολλά παιχνίδια απόψε στο Ηνωμένο Βασίλειο δίνουν ιδέες λαμβάνοντας υπόψη το φορμάρισμα και τις φιλοδοξίες ορισμένων ομάδων. Παραγωγικά κι αμφίρροπα τα σημαντικά ματς του Μπέργκαμο, του Μπέρμιγχαμ και του Σεντ Γκάλεν.